Oficiálne! Sergio Pérez končí ako pilot Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 18:02

Oficiálne! Sergio Pérez končí ako pilot Red BulluKľúčové stretnutie na najvyššej úrovni sa uskutočnilo v pondelok po skončení Veľkej ceny Abú Zabí. Formulová verejnosť čakala deväť dní, čo z toho bude. Nevieme úplne presne, čo sa za ten čas dialo, ale Red Bull konečne zverejnil svoje plány na rok 2025 a potvrdil očakávané novinky: Sergio Pérez končí!

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184218/oficialne-sergio-perez-konci-ako-pilot-red-bullu

A nahradzaju ho druhym Perezom v podobe Lawsona?

1 Like

Bylo to zbytečně natahované utrpení, tohle mělo přijít daleko dřív. Uvidíme, jak rychle vyhoří nástupce po kultuře v RBR

1 Like

Lawson je druhej Verstappen :muscle: Jednou ho nahradi.

Peréz teď sbírá foto dokumentaci od bývalé asistentky Hornera :smiley:

1 Like

Ale překvapení to je, to zase jo :smile: .

1 Like

Tak a uz si vsetci mozu povedat, ze to hovorili.

Za mna zbytocnost ho vyhadzovat, ale ci to bolo dobre rozhodnutie ukaze az cas. Moj tip je, ze aj ten dalsi dopadne ako Perez.

Mohli to ale este ponatahovat zo dva tyzdne, nech je kazdy tyzden clanok na tuto temu…

5 Likes

Jestli skončí nástupce Checa stejně jako on, Gasly či Albon, tak mě zajímá co si místní šlechta vymyslí dalšího aby zchodili Maxův výkon :smile: :smile:

1 Like

Však už bylo načase.
Bylo nehumánní tak dlouho Péra vláčet všemi světovými médii, připadalo mi to jako nevybíravý druh pomsty.

Pérovi přeji, aby se dokázal v nějakém týmu F1 rehabilitovat, případně ať si závodění užije třeba v nějaké sérii s Massou a Rubensem.

no konečne uprimne perez nieje zli pilot ale vykony v red bull boly katastrofalne uprimne ted je pomerne velky adept na sedačku v Cadillacu ktory určite rad prijme pilota ktory ma skusenosati z red bull a na vyše pomerne peknu finačnu podporu a ten rok môže perez viužiť ako taky detox od F1

… a teď tu kapacitu která ho nahradí. Norris? Piastri? Alonso? Ham? Leclerc? Russel? Sainz? :muscle: Zase budou moci bojovat o PK :wink:

1 Like

Jednoznačně by se měli snažit o Norrise, vždyť Max mu přece i volal ne?

2 Likes

To bude mega dvojice, těším se na to :star_struck:

1 Like

Nedává mi to smysl.

Ale Honzík měl zase pravdu, pěkný den.

Hmm, tak to bude Yuki a Honda, tomu je jedno jestli po nem nekdo bleje :face_with_hand_over_mouth:

Tebe ještě překvapuje, že jsem měl zase pravdu?

Akože jeho nástupca získa 20 bodov za pol sezóny? Nechcem nikoho preceňovať, ale snáď to Lawson zvládne.
Ak sa mu bude dariť lepšie, aj tak to niektorí obhája tým, že RedBullu vylepšil nedostatky monopostu :person_shrugging:

Honzík ať jde do prdele.

5 Likes

Ty sis opravdu myslel, že si ho nechají?

2 Likes