Oficiálne: Sainz sa rozhodol a upísal sa Williamsu | Magazín F1 - F1online.sk

Jirka F1 nesleduje, tak jen nahazuje random věci a doufá, že se do něčeho trefí :grinning:

No je to těžký když nemá ani základní přehled a rozdává rozumy :smile:

1 Like

McLaren už není středopolový tým. Proto jim to taky doteď nevadilo, teď se situace změnila. Až se dostane na čelo Williams, taky to začne vadit :slight_smile: .

Tak já si zafantazíruju. 2026 Max v Mercedesu, když ho tam tak všichni chtějí, a Red Bull: Vettel Norris. Russell skončí v McLarenu s Piastrim.

Můj nejlepší úsměv: :grin:

Teda tenhle: :slightly_smiling_face:

No však. Nevadí to, ale když přijde čas, tak se to vyřešit musí. V McL přišel čas, ale nevyřešili to.

1 Like

Však jo, ale Willík to zatím opravdu trápit nemusí.

Největší sranda bude, až se ukáže, že vlastně žádný Max, Adrian, ani nikdo jiný není vůbec podstatný pro zisk titulu.

Trochu se to tady fanouškovsky rozpadne a bude hrozit anarchie ze ztráty iluzí :grinning:.

Budu tady připraven se zase královsky bavit.

1 Like

To jsem ani neříkal, že to musí řešit. Spíš jsem uvažoval nad tím, jeslti není zbytečné tam mít Albona a Sainze. Jeslti není lepší Albona poslat do světa. Třeba Alpine nebo Audi.

Ale zároveň to je krásné, že tam bude tahle dvojice.

A už se začíná pomalu blížit ta otázka z před pár dní. Když vyhodíme všechny “co tam nemají být” a budou dvojice ve Williamsu jako je Albon-Sainz, tak koho budeme vyhazovat, aby za 2-3 roky bylo místo pro mladý? :smiley:

2 Likes

No počkej, někdo snad podstatný být musí, ne? Snad se auto na titul nedělá a nejezdí samo? Jestli ovšem myslíš, že nejdůležitější je správný kolektiv, tak jsi mě celkem překvapil. Ovšem - proč ne :smile: .

Za dva-tři roky? Asi Alonsa a možná i Strolla, podle situace Ricciho, uvidíme, jak to půjde Hulkovi - taky už to není žádný rybíz a tři roky jsou poměrně dost… Otázkou je třeba Ocon, pokud si nebude rozumět s Haasem. Já bych toho vyházela :smile: ! Jo a taky klidně Hamilton, za dva-tři roky si to umím představit, pokud se mu s Ferrari nebude moc dařit.

Pěkně jsi tomu podtrhl nohy. :smiley:
O Maxovi si myslím hodně věcí, ale že není podstatná část k titulu…
No budiž. :slight_smile:

1 Like

Přestávaj to zvládat už teď, a to maj Maxe. Však o konstruktérský titul se už začínaj klepat.

1 Like

Ale nejlepší je, že největší antifans Maxe Verstappena doufají, že počínaje příštím rokem bude vyhrávat party mode v kokpitu Mercedesu Maxe Verstappena. :grin:

A k tomu budou lobovat za to, aby v zlém, hnusáckém a lidsky rozpadlém Red Bullu jezdil Fernando Alonso.

Můj nejlepší pobavený úsměv podruhé: :grin:

Maxi, přestup, tohle bude stát fakt za to.

Jakože anarchista a pirát musím popírat tak zjevné, že v technologické soutěži jsou nejdůležitější ti hubení kluci z univerzit a jejich synergie?
Ale těší mě, že jsem Tě překvapil, to je totiž hnacím motorem mé existence :love_you_gesture:.

Máš pěkný zuby :+1:.
Taky už nějakou dobu volám po tom aby Max odešel.
Do dvou let totiž v Redbullu vznikne nový místními odborníky nenáviděný “Max” co bude vozit tituly :grinning:.
A tak pořád dokola…

Buď rád, že tam Max je. S Perézem bys vyhrál košík ovoce. :slight_smile:

2 Likes

Tak ti řeknu tajemství, není podstatný, je dokonce strednedobě nepodstatný :wink:.

No to teda vôbec. Zhou pôjde preč, rovnako ako Sargaent, Maldonado, Mazepin a ďalší. Peniaze ti zabezpečia, že sa do F1 dostaneš, ale neudržia ťa tam, pokiaľ nie si rýchly.

Situace se diametrálně změnila. Důvod, proč jsem si u teorií o odchodu Maxe klepal na čelo, pominul. RB už nemá nejlepší auto, teď se můžou dít věci.
Teď budou rozhodovat věci, o kterých tu nikdo nemá reálné potuchy. Maxův přestup do Mercedesu se posunul z čistě spekulativního pásma do poměrně reálného pásma. Když máš rád ty procenta, tak bych tomu těch 25% dál

1 Like

Njn… Já se snažil Maxe bránit. Bůh to viděl.

1 Like