Oficiálne: Sainz sa rozhodol a upísal sa Williamsu | Magazín F1 - F1online.sk

Ve středopolových týmech opravdu nemusejí mít jedničku a dvojku, tam je to jedno.

1 Like

Vidíme v Alpine, ako sa im to vypláca.

Myslíš jako v tomhle vtipu?
Muž praví na smrtelné posteli: „Byla jsi u mě, když nám hořel dům, byla jsi tady, když jsem dostal mrtvici, byla jsi tady, když jsem spadl ze schodů, a teď jsi tady, když umírám. Tak si říkám, jestli mi ty ženská nenosíš smůlu.“

5 Likes

FDA do F1 malo troch reálnych jazdcov čo boli reálne v pláne pre SF Main tím a to Bianchi, Leclerc a Bearman. Bohužial prvý nevieme ako by dopadol ale bol to talent viz Monako 2014

2 Likes

Ale vždyť je to tam taky prakticky jedno, a to mají opravdu ďábelské spřežení. Kdyby se na ně všichni nesoustředili, tak se na nějaké Monaco už dávno zapomnělo, stejně, jako na Austrálii o rok předtím, kdy se zase o obě auta postaral Gasly.

2 Likes

Ty procenta ti nějak nevychází, když má Max 20% na přestup do Astonu, 85% do Mercedesu, takže RB musí mít -5%. RB na tom snad není tak špatně, ne? :stuck_out_tongue:

Nevím, prý až čtvrtý tým :smile:

1 Like

Jinak sedačku mu vyfoukl v Astonu Stroll, musíš jít s dobou, je obsazeno :smile:

1 Like

Taková slušná diskuze to byla. Pak přijde Dejv a začne vybírat špeky na útok. :pensive::pensive:

1 Like

Počkej, Puff říkal že je RB pořád nejlepší…a Puff by nelhal :stuck_out_tongue:

Jenže to je zaujatý fanoušek a gambler :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Stále je. Jen doplácí na slabší období jezdců. @Daaviid23

1 Like

Vobčas to na mě příjde, no :face_with_diagonal_mouth:

Ale Michal to bere dobře :stuck_out_tongue:

On je slusnej chlap. :+1:

2 Likes

Přesně. Není to potřeba, ale pak je důležité určit, kdo to bude. McLarenu se to nepovedlo a možná je to stalo několik bodů.

1 Like

Tak se přiznej jak to vidíš ty teď, že Max nejpozději na 2026 ten RedBull opustí a půjde do Mercedesu :thinking:

1 Like

Tak jsem si to hezky pročetl.
Když to shrnu, tak v mercedesu je nyní jistý Max a Antonelli. To říkají ti největší znalci tady.
Ještě nedávno tam byl podle nich jistý Alonso.
Přitom opravdu jistý je tam pouze Russell…
Dál už se v tom ztrácím, protože jsem si doteď myslel, že jsou všude jen dva jezdci…

Ještě že fandím Redbullu, tam je klid, titul jistý, Max taky a jezdců tolik, že nevědí koho dříve :wink:.

2 Likes

A jak nám tady teď vysvětlíš života schopnost Gargamelového království.
Od chvíle kdy Gargamel použil holanské mediální království v boji o svou životní lásku s Hornerem, tak celý svět Grglavek najednou začal skřípat.
Jos najednou nemá vůz pro závod veteránů.
Tažná síla RB Adrian si balí kufry.
S jezdcem č.2 smlouvu uzavírajÍ a v zápětí kvůli ní chystají táboráček.
Z výběru čtyřech !!! jezdců neví koho do RB vedle Emila posadit a vlastně nemají jistotu jestli nepláchne i samotný Emil.
A o celý tenhle candrbál se stará drtikol nadějných talentů.

Nebýt Hondy, tak RB nemá jistého ani Tsunodu.
Tak dalece to RB s Helmutem dopracoval.

1 Like

Právě že na 2026 ne :smile:

Max by podle znalců, které zmiňuješ, odešel kvůli Hornerovi i do Haasu. Ještě štěstí, že Hamilton se upsal Ferrari, jinak by v tom Haasu asi opravdu skončil. :grin: