Ve středopolových týmech opravdu nemusejí mít jedničku a dvojku, tam je to jedno.
Vidíme v Alpine, ako sa im to vypláca.
Myslíš jako v tomhle vtipu?
Muž praví na smrtelné posteli: „Byla jsi u mě, když nám hořel dům, byla jsi tady, když jsem dostal mrtvici, byla jsi tady, když jsem spadl ze schodů, a teď jsi tady, když umírám. Tak si říkám, jestli mi ty ženská nenosíš smůlu.“
FDA do F1 malo troch reálnych jazdcov čo boli reálne v pláne pre SF Main tím a to Bianchi, Leclerc a Bearman. Bohužial prvý nevieme ako by dopadol ale bol to talent viz Monako 2014
Ale vždyť je to tam taky prakticky jedno, a to mají opravdu ďábelské spřežení. Kdyby se na ně všichni nesoustředili, tak se na nějaké Monaco už dávno zapomnělo, stejně, jako na Austrálii o rok předtím, kdy se zase o obě auta postaral Gasly.
Ty procenta ti nějak nevychází, když má Max 20% na přestup do Astonu, 85% do Mercedesu, takže RB musí mít -5%. RB na tom snad není tak špatně, ne?
Nevím, prý až čtvrtý tým
Jinak sedačku mu vyfoukl v Astonu Stroll, musíš jít s dobou, je obsazeno
Taková slušná diskuze to byla. Pak přijde Dejv a začne vybírat špeky na útok.
Počkej, Puff říkal že je RB pořád nejlepší…a Puff by nelhal
Jenže to je zaujatý fanoušek a gambler
Vobčas to na mě příjde, no
Ale Michal to bere dobře
On je slusnej chlap.
Přesně. Není to potřeba, ale pak je důležité určit, kdo to bude. McLarenu se to nepovedlo a možná je to stalo několik bodů.
Tak se přiznej jak to vidíš ty teď, že Max nejpozději na 2026 ten RedBull opustí a půjde do Mercedesu
Tak jsem si to hezky pročetl.
Když to shrnu, tak v mercedesu je nyní jistý Max a Antonelli. To říkají ti největší znalci tady.
Ještě nedávno tam byl podle nich jistý Alonso.
Přitom opravdu jistý je tam pouze Russell…
Dál už se v tom ztrácím, protože jsem si doteď myslel, že jsou všude jen dva jezdci…
Ještě že fandím Redbullu, tam je klid, titul jistý, Max taky a jezdců tolik, že nevědí koho dříve .
A jak nám tady teď vysvětlíš života schopnost Gargamelového království.
Od chvíle kdy Gargamel použil holanské mediální království v boji o svou životní lásku s Hornerem, tak celý svět Grglavek najednou začal skřípat.
Jos najednou nemá vůz pro závod veteránů.
Tažná síla RB Adrian si balí kufry.
S jezdcem č.2 smlouvu uzavírajÍ a v zápětí kvůli ní chystají táboráček.
Z výběru čtyřech !!! jezdců neví koho do RB vedle Emila posadit a vlastně nemají jistotu jestli nepláchne i samotný Emil.
A o celý tenhle candrbál se stará drtikol nadějných talentů.
Nebýt Hondy, tak RB nemá jistého ani Tsunodu.
Tak dalece to RB s Helmutem dopracoval.
Právě že na 2026 ne
Max by podle znalců, které zmiňuješ, odešel kvůli Hornerovi i do Haasu. Ještě štěstí, že Hamilton se upsal Ferrari, jinak by v tom Haasu asi opravdu skončil.