Oficiálne! Robin Räikkönen sa stal novým členom akadémie Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull privítal vo svojich radoch svojho najmladšieho člena. Novým jazdcom juniorského tímu rakúskej stajne sa stal 11-ročný Robin Räikkönen, syn majstra sveta z roku 2007 Kimiho Räikkönena a jeho manželky Minttu. Tím tak oficiálne potvrdil špekulácie, ktoré padokom kolovali počas víkendu v Monze.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243847/oficialne-robin-raikkonen-sa-stal-novym-clenom-akademie-red-bullu

takze niekedy 2033-4 nahradi Maxa?

1 lajk

To su riadne soky… Nas talentovany Kimi z McLarenu presiel ku konkurencii do Ferrari. A jeho syn to podpise s RB :smiley: Rodina Raikkonenovcov bude mat asi pohare od viacerych stajni. Ak teda nedopadne ako jeho slavny predchodca Mick.

Synovia Ralfa a Chuana o tom tiez snivaju, ale…

Extrémne držím palce!

Priam až dokonalá náhrada Maxa o pár rokov :crossed_fingers:

8 lajky

Tak Kimi bol frajer pamatny rok 07 a mlady by ho mohol napodobniť v RB

Tak vítej, malej Kimísku :smile: ! Doufám, že taťka má dost soudnosti, aby jeho talent opravdu reálně vyhodnotil. Těším se na něj, stejně, jako na dceru Miky Häkkinena (doufám, že ji dostane aspoň do F3).

2 lajkov

Mladému fandím aj keď Kimiho štýl len veľmi ťažko napodobní, každopádne krotím očakávania

fakt by som si pozrel, co by naozaj kimi povedal :slight_smile:

mlademu samozrejme good luck

Ked som videl viacero videi a rozhovorov s Kimim a jeho Robinom, vzdy som mal z toho velmi dobry pocit (skvela “dvojica”). Zda sa, ze Kimi je dobry a stastny otec, so spravnym pristupom k vychove a poskytnuti moznosti na rozvijanie Robinovej kariery, ak to maleho bude nadalej bavit (nenuti ho, v prvom rade chce stastneho syna) a bude sa mu darit, co sa zatial dari :+1:

Tiez velmi drzim palce! :blush: