Nechali ho jeho poslední závod dojet poslední, to se taky možná zapíše někam do wiky
Poslední muž s nejrychlejším kolem závodu. To by mohli někde zapsat.
No jsem zvědav jestli tam v Austinu bude alespoň někde v kuloárech RedBullu, nebo ho jako odřízli full.
Bude sledovat, jak B tým RBR se snaží brát fastest lap McL
… a Cunoda s Lawsonem budou tvrdit že to dělají na Ricciho počest, pro něho
Všetci sú si akí istí, že naposledy ako keby mal zajtra zomrieť … Ťah s Lawsonom je pochopiteľný, keďže potrebujú dodržať zmluvu ale potvrdili ho iba do konca sezóny, o 2025 ani zmienky čo by som už pri takejto zmene očakával. Myslím si, že 2025 zostáva otvorené
Perez von… neviem na co cakaju
Člověk by to ani neřekl. (počet výher)
Hodně velká bída od mlaďáků.
Tak u Leclerca to číslo je hodně zarážející, Lando od 2019 v F1 …
“Statistika je věda, která dokazuje, že pokud máte hlavu v troubě a nohy v mrazáku, tak se cítíte průměrně dobře.”
Ake mal Valteri aut, ked ziskal 10 vitazstiev, a ako je na tom teraz
Auto, auto, auto.
Norris s Piastrim letos vypotili 4 výhry. Kolik by jich měli mít k vzhledem k autu?
Leclerc ve Ferrari 6 sezón. 7 výher je hodně, málo?
Jako osobnost a jezdec mi bude chybet, co mi nebude chybet je piti ze smradlavych zpocenych bot😉
Norris s Piastrim letos vypotili 4 výhry. Kolik by jich měli mít k vzhledem k autu?
4, vzhladom na to, ze na zaciatku sezony bol dominantny RB, potom boli blizko seba RB, Mercedes a Ferrai.
Jak uz jsme psali nekolikrat, talent bez auta ti nepomuze. Auto bez talentu jakbysmet . A auto+talent kdyz to pak zabije “ strategie jakou Ferrari predvadelo ( ci MCL ted) ti je taky na dve veci.
Je to kombinace do urcite miry vsech faktoru, aby si mohl sbirat bedny.
Mimochodem uplne od veci. Dnes jsem pichl treti gumu za 2 tydny. Jeste jedno kolo a jdu se prihlasit na F1 pitstopy
Od Miami měl McLaren vyhrát tak 10VC minimálně. Mají 4.
Mercedes, který má o 200b méně, tak má 3. To je dost vypovídající.
Holt, nie je to len autom. Vid Maxa ked ma najlepsie auto
Max z posledních 8VC 0 výher.
Je to autem nebo Maxem?
konecne.
posledne roky ho porazal uz uplne kazdy, sanci mal viac nez dost a ak by si to sam nepototo, dnes bojuje o titul bud v mclarene alebo redbule. nikdo iny v poslednych rokoch taku sancu nemal, sam si znicil obidve.
“Statistika je jako bikini – to, co odhaluje, je zajímavé, ale to, co skrývá, je podstatné.”
este si povedzme napr., ze McLaren bojuje proti 4-om autam RB, napriklad. Vacsi priestor na vyvoj, plus politika, atd. Takze by mali mat 2 vitaztva a maju az 4 )