V seznamech mistrů světa bude uveden pilot Norpia, případně Pianor.
Načež Zak dodá, vždycky jsme měli jenom jednoho pilota, stejně jako Red Bull. Jen my jsme s tím svým zacházeli férově.
Ale no tak už zas začínaš
máš to zapotreby? Máš 4 kúsky. Nestačí? U vás nemôže byť uvedený nikto okrem Ver. Pretože to technicky nie je možné a nikto iný tú možnosť nemá. Ale to ti nevadí.
Tak je to vtipné ne? 
Ten titul budeš mít. Neboj.
Zas tak hloupí u McLarenu nejsou, ale aspoň budou mít trošku neklidné spaní. Nemají se navážet do Maxe, dobře jim tak. 
To je na Zaka, ten si to zaslouží. 
Stále si myslím, že mistrem bude Norris.
Ale když tu byl včera článek, kterak se Zak opět dával skromně za příklad, tak…
Navíc ten post od @Nordotor je docela děsivý. Místo uděláme vše, abychom si zajistili titul, budou zajišťovat Oscarovo druhé místo. Lando bude mít ještě lepší spaní.
Norďakove s.r.a.č.k.y fakt neriešim a niektoré Zakove kopance mi tiež vadia. To bude určite relevantný zdroj
Thats all.
U nás se říká - máš-li škodu, o posměch se nestarej. Určitě taky máte takové přísloví
.
Nejděsivější na tom Norďákovým postu je, že tomu věříš. Přitom tam je napsáno, že to je parodie.
Ja neviem. Mne tu dnes veľa vecí vtipných neprišlo. Akurát honenie ega redbullákov. Hovorím za seba. Pretože som nikdy neriešil prešlapy RB .
Zak je parodie sama o sobě, alespoň kdykoli otevře ústa.
Papaya rules = everything is possible.
@landofan Tak vidíš. Já jsme si závod užil ze záznamu, s tím, že Max vyhrál a Lando udělal další krok k titulu. O vyloučení McLarenů jsem neměl ani páru, to na mě baflo, až když jsem otevřel zdejší stránky (kterým jsem se celý den vyhýbal, abych nevěděl, jak to dopadlo, než se sám podívám).
Ale my si umíme vystřelit i z Maxe, viz mé dřívější poznámky, že Maxův defaultní stav je načuřenost. Což se podle mě, BTW, od narození jeho dítěte změnilo. Už to není ten Max, co to býval. Tenhle se pořád usmívá. 
Asi mu budeme muset přestat fandit.
Vieš mne dosť vadia miestny konšpirátory. To je kapitola sama o sebe. Neuveriteľné. Presne vedeli hodinu pred oficiálnym vyjadrením čo a ako bolo. A to zastávam názor ked niekto o.j.e.b.á.v.anech nesie následky.
Hele mám Landa rád. Nějakou dobu už se mi dva známe a mě nemůžeš podezřívat, že bych Landovi titul nepřál.
Tak si nalejeme čistého vína. Já přeji titul Maxovi, ale Lando mi vadit rozhodně nebude a rozhodně si myslím, že si ho za tuto sezonu zaslouží. Ale to i Max a možná o chloupek méně i Oscar.
Můžeš být samozřejmě naštván, ale nezlob se na mě, do konce jsou dva závody, tvůj kůň vede o 24 bodů a i přes selhání teamu to má ve svých rukách. Na rozdíl od toho mého hřebce.
Takže dnes jsi sice naštván, ale při následující a poslední GP to budeš ty, kdo si pravděpodobně zaskáče a já si budu kousat nehty. Teda nebudu, ale mohl bych. 
A myslím, že na to jak vyrovnané to je a na tu zápletku se většina z nás, chová více než přijatelně. Tedy k vám, fans Landa.
V poriadku. Niektorí ano no nie všetci. Ty určite. Vieš že my sa v závere vždy zhodneme napriek tomu že si z temnej strany

Jistěže Max je primárně načuřený, má to od narození:

Jinak to není on
.
Uz ase sa umelo tvori show… banda skrachovancov… uz Verstapen nemal sancu na titul, tak to museli zase dako umelo okorenit… 
lebo vôbec nebolo nikomu divné, že stratil 15 sekúnd za 2 kolá bez akéhokoľvek technického problému 
To uz asi v garazi McLarenu mali echo, ze ich tentokrat budu namatkovo kontrolovat.
Kdyz bojujes s Red Bull musis se dopredu pripravit ze prijde oyeb, je to furt dokola, nevim co kdo od nich ceka, velka porce naivity.
Na tomto fóre je vidieť úroveň čítania s porozumením. Je tam 2x viditeľne ukázané, že sa jedná o paródiu. Aj tak sa tu na to nachytajú.
Neres to, konec civilizace byl 2012.