Oficiálne! Franco Colapinto prestupuje do Alpinu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 18:04

Trvalo to doslova len pár hodín. Informácie o rokovaniach medzi Francom Colapintom a tímom Alpine boli skutočné a argentínsky pretekár naozaj prestupuje do francúzskeho tímu. Oficiálne sa stal rezervným pilotom stajne, ale v tejto chvíli je takmer stopercentne jasné, že prichádza s nádejou na sedačku Jacka Doohana, ktorého pozícia sa v tejto chvíli poriadne oslabila.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185048/oficialne-franco-colapinto-prestupuje-do-alpinu

ved to niekto spominal, ze buducnost Doohana v Alpine sa ukaze v priebehu sezony

Je 2025, sezona letos už začala :smiley:

este stale je tam Doohan

To je zaujimave. Podla mna tam musi byt realna nadej hraniciaca s istotou, ze sa do sutaznej sedacky posadi. Testovaca predsa mohol robit aj vo Williamse.

5 Likes

Vítej v Alpine. :slight_smile:

1 Like

Tiez to tak na mna posobi.
A zaujimave je to o to viac, ze Briatore je Doohanov manazer.
Takto bude na Doohanovi dodatocny extra tlak, staci par prirodzenych chyb a skoncil…

Na druhu stranu Franca rad v F1 uvidim :smiley:

Vítej zpátky mezi námi :slight_smile: .

Připadá mi, že to byla jenom otázka peněz mezi Briatorem a zbytkem světa.

1 Like

Tož vítaj mezi diskutujícími (DM nepočítám :stuck_out_tongue: )

To neříkám, že není. Ale on Doohan v F2 nic nepředvedl za dva roky, v F3 na tom taky nebyl nějak slavně, vůbec se divím, že dostal možnost

No, super, myslím. Pro Doohana teda ne :grinning:

1 Like

@HellHogr Čůůůs.
Zdravím všetkých dobrých ľudí

7 Likes

No super, tak ešte aj Schumacher dostal dva roky aby sa učil a Doohan ešte ani nezačal a už má nôž na krku, to keby ho tam ani nedali na tých 6 pretekov by bolo pre neho lepšie. Katastrofa tieto personálne otázky v Alpine :upside_down_face:

Doohan to ma vo vlastnych rukach a je na nom ako sa predvedie, ked bude len bezduchy kruzic tak skonci po par pretekoch…ale palicu by som nad nim este nelamal, je rovnaka sanca ze prekvapi kladne alebo sklame…a tiez v tejto chvili stavat colapinta nad neho nema vahu, to ze mu vysla polovica pretekov v f1a druha zas nie, z neho este hviezdu nerobi a momentalne ma sedacku doohan a nie col.

Chudak Doohan, na druhou stranu ty tlaky na pilota jsou dneska tak silny, podle me silnejsi nez v minulosti, ze kdyz v sobe clovek nema odolnost in natura, tak je na trati polovicni, plus Colapinto tedy zatim moc neukazal, uvidime.

Prišiel k sedačke ani nevie ako začo a prečo takže 5 VC je nadplán, hneď za ním by mohol cez leto putovať Hadjar

1 Like

obrázok

1 Like

Týpek si tam hodil, že už je F1 driver a nie rezervný jazdec:

Doohan asi dojazdil.

1 Like

Tento Mazepin reznutý Latifim by nemal sedačku vidieť ani z tribúny, ale peniaze vládnu, chudák Doohan na to môže doplatiť. Z toho trápneho juhoamerického hajpu je mi na vracanie.