Oficiálne: Cadillac zverejnil svoju jazdeckú zostavu na rok 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 13:33

Verejné tajomstvo od dnes nie je tajomstvom. Cadillac v utorok popoludní predstavil svoju jazdeckú zostavu na rok 2026. Do kokpitu celkom nového tímu Formuly 1 sa posadia Sergio Pérez a Valtteri Bottas.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211257/oficialne-cadillac-zverejnil-svoju-jazdecku-zostavu-na-rok-2026

Tak to máme oficiálně. No, vítejte zpět! Ale zajímavější to být mohlo…

3 Likes

bottas dobra volba z jazdeckeho hladiska
perez dobra volba z financneho hladiska :slight_smile:

Očekávalo se to, za VB jsem rád, uvidíme, jak si celkově povedou

Bottas ako dobrá voľba môže byt len pre jednoduchých

A koho mali podla teba oslovit? Verstappena s Hamiltonom?

1 Like

Odpovídá to ambicím nového týmu na hezké poslední místo. Ale to tak bývá.

jeden z mala tipov, ktore mi tu vysli. par mesiacov dozadu sa to tu riesilo, aj ked vtedy to boli snad jedine rozumne volby s f1 skusenostami. nice, drzim palce, nech sa vymania z imidzu dvojok.

Nic prekvapujuce. Obaja maju velke skusenosti a obaja boli v najuspesnejsich teamoch poslednych rokov. Je jasne, ze tam nejde o jazdecke zrucnosti, ale o know how z RBR a Mercedesu. Tam sa nic ine ako posledne miesta nedaju ocakavat

1 Like

Logická voľba. Som zvedvý na výkonnostné porovnanie týchto dvoch jazdcov. Ale nič nie je navždy. Zmeny sa v jazdecom obsadení robiť budú, ale pre začiatok Ok.

Cadillac bude silny od zacatku, budou na tom stejne jako ostatni a bude zalezet jak se trefi konceptem, jejich kmotr Andretti uz se postara.

1 Like

Oba vitezove GPs, oba zaslouzeni vicemistri, Bottas 2x, silna dvojice.

1 Like

Myslim, ze teraz po odchode z RB ukaze Perez svoju silu a Bottasa deklasuje.
EDIT: Tym sa potvrdi, ze Checo je dobry jazdec, ale v RB nedostaval to co jednotka.

Skoda,veril som ,ze podpisu Micka Schumachera,ten je velmi rychly,len nedostal dostatok príležitosti…

1 Like

:laughing:

Ale jak je jmenujou: Bottas a Checo :smiley: …dokonce to tam je dvakrát! :joy:

1 Like

Pro začátek a pro vývoj dobré, oba jsou velice zkušení.
Ovšem kdyby Cadillac čirouu náhodou jezdil vepředu - a příští rok se nedá vyloučit nic -, tak zrovna tihle dva dokonale průměrní jezdci nepřidají k autu vůbec nic.

1 Like

Dobrý postřeh :smile: !

Dovolim si oponovat, ze ide aj o jazdecke zrucnosti a obaja su najlepsou volbou, ktora bola pre Cadillac dostupna. :slight_smile:

Perez ani Bottas nie su zli piloti, obaja su dobry priemer a bude zaujimave sledovat, kto z nich vyhra interny suboj.

1 Like

Vše nejlepší ke šťastným návratům.
Ať se daří nejen jezdcům, ale i týmu a nezabali to dříve než začal.

Myslel som to tak, ze pre “kadak” je zbytocne lanarit nejakeho mladsieho a talentovanejsieho. Teraz potrebuju nasat co najviac informacii o procesoch v najlepsich teamoch. Obaja su dobri jazdci a suhlasim, Cadillac urobil dobre rozhodnutie. Navyse, myslim, ze obaja su dost neutralni jazdci co sa jazdeckeho stylu tyka a nevyzaduju od auta nic specialne.

1 Like