Oficiálne! Aston Martin potvrdil zotrvanie Alonsa a Strolla | Magazín F1 - F1online.sk

Hele, nebuď kyselý, my se ti s Ferdou složíme na granule.

1 lajk

Ano, ty s Ferdou jste sledovali každý krok Fernanda, jako ho sledujete i teď. A je tak krásný, že ve svých letech nejsi schopný ani reagovat přímo, ale hraješ tichou poštu přes Ferdu. Já nemůžu za to, že to zase mentálně nezvládáš. Ale tak co čekat od podporovatele Hamásu.

2 lajkov

Má to jenom jednu vadu, já jsem se na Baku nedíval.

Všude se ví, že teplá strava dala lidstvu myšlení. Kdyby pralidé stále pouze zobali zrní, tak zůstali na úrovni Hogříka. :wink:

2 lajkov

Já nejsem kyselej, však se bavím nad tím, jak to nezvládáte. Takové házení o zem je dobré na pobavení.

2 lajkov

Co? Že Fernando se plácá na chvostu pole?

jo tak proto tu píšeš, že zobeš granule. Ferdo ty už jsi zralej na proti alkoholovou léčbu :smiley:

2 lajkov

No jo, ale přece nečekáš, že Hogr ví, jak se konzumuje teplá strava. Ale můžem mu ty granule zalít teplým mlíkem, to by mu mohlo šmakovat.

Že tu napíšeš nesmysl s Vettelem, který se nabízel všude možně a nikde ho nechtěli a udělal si z toho, jak si našel smysl života v rodině :rofl: nemluvě o tom “koho zajímá Fernando a nejvíc tu s ochmelkkou píšete vy dva

a ještě vám přijde tak geniální napsat něco o granulích a točit se na tom, jak je to strašně vtipné. Mě to příjde strašně stupidní, ale já humor komoušů s IQ houpacího koně nikdy nechápal.

Ok, to už je na chocholouška, protože omílat nějaké granule, které si Ferda dal s dvacátým radkem dneska opravdu vtipné ani normální není.

2 lajkov

Kdyby jenom nějaký humor, vždyť ty nechápeš ani rozdíl mezi mravností a genocidou.

Jakou že to chceš značku granulí, ať to nekoupíme blbě?

Však je to tvoje potrava. Vettel byl tak špatnej že ho vyhodili z Astonu a nahradili Alonsem, tak co máš jinýho sledovat, vid? :smiley:

Alonsa prodloužili a bude v F1 minimálně o 11 let déle.

2 lajkov

Mám ti zavolat bílé pláště nebo to zvládneš sám? Protože mít tady zase hitlera z Gazy, co páchá genocidu s granulema není ok.

2 lajkov

To už je regulerně na klystýr a kazajku, protože opakovat dokoal granule a myslet si, že je to nějaká vtipná urážka, tak to už fakt hodně mimo. I pro filozofického komouše.

2 lajkov

Hitler se píše s velkým P, Hogre, je to vlastní jméno. Nauč se to už konečně.

Hitler z Gazy je samozřejmě Netanjahu, nejlepší kamarád Donalda Trumpa.

Edit, s velkým H, ale Hogr měl chvíli radost.

Začal jsi tím, že jím tučné maso a končíš, že jím granule.
To jsou první příznaky toho, že se z Tebe stává pračlověk. :face_with_tongue:

1 lajk

Jo tak tady je hotovo.

2 lajkov

Teda H, překlep, sorry.

V pohodě, já vím, že jsi háklivej na svoje druhé jméno.

2 lajkov

Odborné se tomu říká retrográdní evoluce.

1 lajk

Ne, reagoval jsem na tvoji reakci vůči mně s tím, že máš jít vysvětlit týmům F1, že tomu nerozumí, když dávají furt Alovi smlouvu. Posilníš se zase radkem a tučným jídlem, aby si pak brečel, že ti předepisují půl lékárny.

Ono jíst maso neznamená, že do sebe máš hodit půl kila bůčku a zalít to 6 radkama.

2 lajkov