Chápu, že už máš v sobě dneska 20 radka, ale že už nerozeznáš zvířecí jídlo od lidského, to už nebud problém jen s pitím radka.
Tak se nestyď prozradit přiznat jaké granule křupeš. Já se za dietního králíka taky nestyděl. ![]()
…sorry Ferdo ![]()
Nemůžeš čekat od Ferdi nějakou sebereflexi, ten jede jen na radkovi a žluči. A teď očividně i granluích.
Netušil jsem, že Honda chystá Alonsovi mnohem krutější pomstu. ![]()
To je tak, když si stárnoucí sportovec neumí najít nový smysl života. Někdo je komplexní osobnost jako Vettel a někdo Don Quijote. A dokonce má Fernando svého Sancha Panzu, jmenuje se Lance…
Žel je to tak, tím ale člověk shazuje jen sám sebe a zcela znevažuje co tu píše, prostě jen skáče a snaží se kydat, takovej člověk mě ale nebere ![]()
Ty netušíš ani to, že granule nejsou lidské jídlo. Měl bys s tím přestat nebo s Bretnixem skončíte v kazajce.
A někdo je kyselej jak prdel, jako ty po dnešku.
Není to trestné vytahovat se na nemohoucího? ![]()
Já mám dobrou náladu. Venku je hezky.
Hlavne, ze tu sebereflexi ma Alonso.
Proc podepsal na 2027?
Lol Bretnixi, ty taky víš, jak si naběhnout na vidle.
Ze stejného důvodu proč fandíš Mercedesu ![]()
Měl by jsi slavit, stejně neděláš během zavodu nic jinýho než že sleduješ Alonsa, takže pohoda, ne?
Na tebe a Bretnixe se tu nikdo nevytahuje, to vy dva napak kňučíte od 13h dneska ![]()
Souhlasím. Mysli, vločky a jiné podobné zvěrstva jsou opravdu nelidské. ![]()
Pokud tím nemohoucím myslíš Fernanda, tak ne, celebrity musí žít s tím, že jsou předmětem veřejného zájmu.
Pokud jsi myslel Hogra, nevím, ale víš co? Půjdeme mu nasypat do misky granule, to by mohlo projít jako polehčující okolnost. Jakou značku že to zobe?
Já fakt nestačím koukat, jak tu Bretnix dokýže rychle ukázat, že je jen zapšklej a tupej jak tágo. On dá příklad s Vettelem, který se nabízel i ve WEC, ale tam ho odmítli po těch časech co zajel na soukromém testu s týmem. To, že je Vettel nechtěný není žádný smysl života s rodinou. S Ferdou tu můžou otevřít cirkusové duo vystoupení zoufalců ![]()
Někdo v Baku sledoval Alonsa?
Nekecej.