Oficiálne! Aston Martin potvrdil zotrvanie Alonsa a Strolla | Magazín F1 - F1online.sk

Chápu, že už máš v sobě dneska 20 radka, ale že už nerozeznáš zvířecí jídlo od lidského, to už nebud problém jen s pitím radka.

2 lajkov

Tak se nestyď prozradit přiznat jaké granule křupeš. Já se za dietního králíka taky nestyděl. :squinting_face_with_tongue:

1 lajk

…sorry Ferdo :man_shrugging:

2 lajkov

Nemůžeš čekat od Ferdi nějakou sebereflexi, ten jede jen na radkovi a žluči. A teď očividně i granluích.

1 lajk

Netušil jsem, že Honda chystá Alonsovi mnohem krutější pomstu. :grin:

To je tak, když si stárnoucí sportovec neumí najít nový smysl života. Někdo je komplexní osobnost jako Vettel a někdo Don Quijote. A dokonce má Fernando svého Sancha Panzu, jmenuje se Lance…

1 lajk

Žel je to tak, tím ale člověk shazuje jen sám sebe a zcela znevažuje co tu píše, prostě jen skáče a snaží se kydat, takovej člověk mě ale nebere :wink:

2 lajkov

Ty netušíš ani to, že granule nejsou lidské jídlo. Měl bys s tím přestat nebo s Bretnixem skončíte v kazajce.

2 lajkov

A někdo je kyselej jak prdel, jako ty po dnešku.

2 lajkov

Není to trestné vytahovat se na nemohoucího? :grin:

1 lajk

Já mám dobrou náladu. Venku je hezky.

2 lajkov

Hlavne, ze tu sebereflexi ma Alonso.
Proc podepsal na 2027?

https://www.motorsport.com/f1/news/sebastian-vettel-addresses-f1-future-after-retirement-always-open/10859651/

Lol Bretnixi, ty taky víš, jak si naběhnout na vidle.

2 lajkov

Ze stejného důvodu proč fandíš Mercedesu :stuck_out_tongue:

2 lajkov

Měl by jsi slavit, stejně neděláš během zavodu nic jinýho než že sleduješ Alonsa, takže pohoda, ne?

2 lajkov

Na tebe a Bretnixe se tu nikdo nevytahuje, to vy dva napak kňučíte od 13h dneska :smiley:

1 lajk

Souhlasím. Mysli, vločky a jiné podobné zvěrstva jsou opravdu nelidské. :face_with_tongue:

Pokud tím nemohoucím myslíš Fernanda, tak ne, celebrity musí žít s tím, že jsou předmětem veřejného zájmu.

Pokud jsi myslel Hogra, nevím, ale víš co? Půjdeme mu nasypat do misky granule, to by mohlo projít jako polehčující okolnost. Jakou značku že to zobe?

1 lajk

Já fakt nestačím koukat, jak tu Bretnix dokýže rychle ukázat, že je jen zapšklej a tupej jak tágo. On dá příklad s Vettelem, který se nabízel i ve WEC, ale tam ho odmítli po těch časech co zajel na soukromém testu s týmem. To, že je Vettel nechtěný není žádný smysl života s rodinou. S Ferdou tu můžou otevřít cirkusové duo vystoupení zoufalců :smiley:

2 lajkov

Někdo v Baku sledoval Alonsa?

Nekecej.

1 lajk