Mňa by strašne zaujímalo, čo si teraz myslí chudák Georgino. Mal povesť ešte väčšieho megatalentu. Mal rozhodne viac skúseností a aj tak ho Toto nechal 3 roky trápiť sa v mizernom Williamse, lebo do top tímu nebol dosť dobrý. A teraz nasadia nejakého chlapca do tréningu, kde to hneď rozmláti na cimprcapr (naviac Georginove auto) a za odmenu chlapcovi bez skúseností hneď ponúknu zmluvu do top tímu. Toto asi Georga fakt nemusí a vidí v ňom len nosiča vody typu Bottas. Inak si to neviem vysvetliť.
George tvrdnul zbytečně dlouho ve Williamsu jednoduše proto, že Mercedes jezdil na tituly a Wolff nechtěl měnit osvědčenou sestavu. Nic víc bych v tom neviděla.
Jenže věci jsou vidět už teď. Vlastně je rozhýbaly oranžové média ještě před sezónou. A nezdá se, že by spory utíchaly. To značí, že v zimní pauze ještě bude hodně veselo.
Záleží na konečných letošních výsledcích. Takže v zimě klidně veselo být může.
Už možná ani né. Propad RB je tak zřetelný, že nějaké následky jsou nevyhnutelné už teď.
Ono dost vela bude zavisiet aj od toho, s akym autom Mercedes pride dalsiu sezonu. Ak to bude ako tento rok, t.j. auto sice dobre a schopne bojovat o podia a obcasne vitazstva, bude tam pre Antonelliho vacsi priestor na chyby a zlyhania, ako to mal aj Verstappen v Red Bulle v roku 2016. Ak pridu s autom na titul, co sa podla mna neda vylucit, ved pole je na spicke momentalne celkom vyrovnane, to uz bude pre Antonelliho ina forma tlaku.
Ale vtedy bola situacia ina, Mercedes pohodlne zbieral tituly s dvojicou Hamilton Bottas a logicky nechcel menit to, co perfektne fungovalo, tak ako Red Bull teraz nemeni slabeho Pereza.
No aj ja mam pocit, najma vzhladom na Wolffove otvorene snahy ziskat Verstappena, ze s Russellom tak nejak nepocita.
Aby nakonec nebylo veseleji u Mercedesu. Pokud Toto stále doufá, že k nějakému datu získá Verstappena, dejme tomu k roku 2026, potom to mezi jezdci Mercedesu bude zajímavé, jak naznačuje výše @Arafinwe, protože jeden z nich bude muset z kola ven. Kdo? Russell, který sice nepůsobí tak dravě jako Verstappen, Leclerc nebo Norris, ale vedle Hamiltona se neztratil? Nebo mladíček, který právě dostal důvěru týmu? Bude za těchto okolností Russell ochoten pomáhat kolegovi, předávat mu své zkušenosti, nebo se ve svom vlastním zájmu uzavře, ať si na to Andrea Kimi přijde sám metodou pokus omyl? Ale co když se klukovi opravdu nebude dařit? Případná výměna GR za MV bude dávat smysl, bude to upgrade (pokud GR nebude v příštím roce vysloveně excelovat), ale posadit vedle Andrei Kimiho ničitele týmových kolegů Verstappena bude ta nejbrutálnější zkouška, jaké může Toto Wolff svou naději vystavit.
Řekl bych, že aktuálně se ohledně možnosti přestupu MV do Mercedesu rýsují jen dva smysluplné scénáře:
A) Rezignovat na příchod Maxe Verstappena, alespoň v nejbližších letech. Jeho příchod by totiž znamenal buď neúměrně tvrdou zkoušku pro Antonelliho s hrozbou, že ho to zničí, nebo Antonelliho vyhazov s tím, že Mercedes bude mít velmi silnou sestavu Verstappen - Russell. Ale vyhodit pilota angažovaného jako budoucí hvězdu?
B) Antonelli bude už v příštím roce prokazovat takové kvality, že se Toto Wolff nebude bát posadit vedle něj samotného Verstappena, a Mercedes bude mít dvojici historických kvalit.
Jenže B) je v této chvíli velmi odvážná prognóza a jak píše @Arafinwe, Toto Wolff by nároky tohoto typu na Antonelliho v příštím roce vyvíjet neměl.
Touto úvahou vůbec neříkám, že Max bude mít zájem přestoupit. To už je jiná otázka.
Toto momentálně Emila nepotřebuje. Když RB upadá, tak mu může být Emil ukradený. Už prostě není hrozbou a o to jde i Vasseurovi.
Chápem, prečo sa Mercedes rozhodol vtedy tak ako sa rozhodol. Skôr mi ide o dve veci. Ako to vyzerá z pohľadu Georgina. Jeho ego musí teraz trochu trpieť.
A za druhé. Nedáva mi stále zmysel angažovať hneď do top tímu Kimiho. Aj keby to bol megatalent typu Max, tak mu bude trvať 1-2 sezóny kým sa skrotí a prestane búrať. Z toho mi vychádza, že v najbližšej dobe v Mercedese nepočítajú s útokom na titul. Ak by počítali, tak mali na dve sezóny angažovať spoľahlivého Sainza a Kimiho mali dať vyjazdiť sa do Williamsu.
Toto zjistil, že Verstappena nepotřebuje. Jakmile se nevozí 1s vepředu, tak je docela zbytečný.
Kolik podal WOW výkonu za posledních 6-7 závodů? No přesně 0.
Áno bol to hlavne príklad, ale keď už si to nadhodil, tak práveže skôr by som išiel k tým 40%.
Súvisí to aj s tým, čo sme sa tu minule trochu viac odušvnene dohadovali o Oscarovi.
Ja totiž, aj na základe pohľadu skusmo do histórie, nevnímam nárast potrebnej výkonnosti ako linárny. Tá základná rýchlosť tam väčšinou v tých chalanoch je, iste potrebujú nejaké preteky a čas na adaptovanie, ale ak je to veľký talent (rozumej dá sa uvažovať, že bude raz majster sveta), rýchlostne sa prejaví veľmi rýchlo.
Tým myslím, že sa dostane relatívne blízko - dajme do 2-3 desatín k špičke. Ale práve tie zvyšné 2-3 desatiny, to je tá podstata. A tam je debata správneho rozvoja veľmi dôležitá.
Takže skôr by som bral tých 40% než 30%. Lebo jedno je rozdiel v Q niekde 9:15 alebo dokonca 10:14 a to druhé je skôr tak 7:17. V bodoch, ak by George získal povedzme 250b, tak v prvom prípade Andrea Kimi získa nejakých 167 bodov, v druhom len 107. Jednoducho je tam citeľný rozdiel medzi “som relatívne na dostrel” a strácam príliš veľa. A to druhé hocako možno aj v tejto fáze prirodzené môže byť prehnane demotivačné. Ako všade, výzva pred tebou by mala byť odvážna ale realistická, aby si sa ďalej zlepšoval. Nastreľ ju privysoko a možno ju odpáliš.
S tým čo som ale povedal o progrese talentu si myslím, že AKA tých 40% vie dať, lebo ak je veľký talent, na túto úroveň sa rýchlo dostane. A možno presne aj to momentum bude chcieť Toto využiť na ďalší HYPE, že vidíte prvý rok takto, druhý rok by to bolo už isto opačne.
Ale v tom to je, že realisticky možno vôbec a možno by mu trvalo ďalšie 2 roky len Georgea dorovnať ako aj Max zdolával Daniela postupne.
Zoberme si len Charlesa a Georgea - obaja vyhrali prvý rok GP3 aj F2, Charles sa rýchlejšie dostal do TOP tímu vedľa legendy, obaja ale v prvom roku dopadli veľmi dobre. Seba následne dali preč, Lewis ostal ale celkovo čo je výsledkom? Má niekto pocit, že sa Charles či George zase až tak posunuli? Minimálne ich tímy nevyzerajú, lebo Charlesovi tam šupli Lewisa a George je pomaly z Mercedesu vyháňaný.
Naopak Lando vyzerá, že v pokoji McLarenu sa možno postupne dovyvíja na max potenciálu, hoci nezačínal úplne že dychberúco. Výborne samozrejme, ale určite nie, že talent storočia.
Jednoducho ono je to trochu alchýmia ako presne sa z 18-20 ročného veľkého talentu stáva NAJ jazdec. Tváriť sa, že to od začiatku je tak jasné je jednoducho blbosť. Aj Lewis mal rýchlosť ale kvôli podmienkam v 2009-2012 nevyzeral ako naj jazdec poľa, zdalo sa že až pokoj a suverénne auto v Mercedese ho postupne rozvynuli do maxima potenciálu. Inak by možno v 2017 či 2018 nevyhral. Seb zase vo Ferrari toto stratil a dalo by sa ísť ďalej.
Ten posledný krok vo vývoji je jednoducho najťažší - viacerí sa vedia dostať po 95%, aj získať nejaký ten titul. Ale to čo chce Toto, NAJ jazdec generácie, to je kumšť odomknúť. A nemyslím že na to ide správne, dokonca úplne opačne.
Odpoviem už aj rovno ostatným
Súhlasím, v podstate to vidíme rovnako.
No čo by si myslel, musí si perspektívne hľadať iný flek. Ono celkovo Mercedes pre neho asi nebol ideálny na rozvoj, ale človek si nenavyberá, možnosť bola táto (konieckoncov vtedy absolútne TOP tím), alebo možno až skončiť s motošportom. Musí zaťať zuby a popasovať sa s tým. Osobne by som mu podobne ako v 2021 radil skúsiť sa skôr zamerať na Aston Martin (v rámci korčuľovania tam kde puk ešte nie je). Audi asi nikto neverí a Alpine nevyzerá, že to ešte hoc s Flaviom raz zopakuje ako so Schumacherom a Alonsom. Vo Ferrari a McLarene je plno a asi nie je záujem. V RB by možno miesto bolo, ale otázka je či nevidíme práve začiatok poklesu veľkého tímu.
Áno, ale na konci dňa to môže byť aj opačne. Ruvať sa o každú desatinu, kde aj 0,2 môže znamenať 5 miest na štarte a úplne iný charakter pretekov môže byť horšie ako zaostávať podobne, ale auto je skvelé a George je povedzme na Pole a ty si s rovnako stratou niekde medzi VER a NOR napr. Máš oveľa menej premenných, oveľa viac predvídateľné preteky. OK, možno aj tak urobíš chyby, ale myslím, že Toto ho bude hodnotiť primárne podľa rýchlosti a potenciálu, nie chýb. (Voči Georgeovi až paradoxne, ale tak čo už - sme ľudia, sme pokrytci. )
To je to isté ako sme sa minule bavili, že podľa mňa terajšia forma McLarenu trochu prospieva Oscarovi. Ak by sa ruvali o niečo nižšie, tak by rozdiel medzi ním a Landom mohol pôsobiť horšie, lebo zrazu by to nebolo tu pódium, tam pódium, ale rozdiel medzi povedzme 12b a 2b. Teoreticky to isté ako medzi 1. a 3. miestom, ale pomerovo…
Aby si nebol prekvapený. Títo mladí diabli nemajú rešpekt a nepripúšťajú si nejaké mentálne zaťaženia. Ja mu verím a dúfam, že budú s Russellom dobrá dvojica. Zároveň dúfam, že Verstappen ešte pár rokov zostane tam, kde je teraz.
Pekna analyza. Definitivni je, ze Wolf vidi v Kimi Antonellim budoucnost. George je jednoznacne out, ale to uz je stara vec, kdy Wolf nadbihal Maxovi.
Zda se ze Maxova pout F1 se pomalu konci a prestup do Mercedesu je samozrejme po pripadnem kolapsu ( doufam ze k nemu nedojde) RBR mozny, ale take je mozne ukonceni kariery.
Tlak na Antonelliho sice mozna nebude, ale pokud za neco stoji, vytvori ho na sebe sam. Neni na co cekat. Ted musi tlacit ted muze bourat. Po dvou, trech letech v F1, na to uz mit prostor nebude.
Oscar Piastri udivil rychlosti a spolehlivosti. Tak nejak sel ve slepejich Norise. Jenze ted uz ma byt stejne rychli a ocekava se to od neho. Havarie uz mu promijeny nebudou.
Noris je sice hezky priklad vytrvalosti, ale take obrovskeho stesti. Sainz byl lepsi a odesel do Ferrari. Za tu volbu by si dnes asi nafackoval.
Nasledne McLaren hledal potencial na mistra sveta a vzal Ricciho. Pokracovani zname.
Antonelli nemusi a pravdepodobne nebude mit tolik stesti. Svet se neustale zrychluje a tlak je vetsi a vetsi. Max je unikum, ktere bude doceneno sirokou motoristickou verejnosti pozdeji. Nikdo podobny v F1 pravdepodobne nebyl.
Antonelli nema cas. Musi hned. Ma stesti, ze Max asi brzy odejde, Alonso a Hamilton mozna take. Pokud by nebyla ve hre dlouhovekost Alonsa a Hamiltona, dana moderni dobou, byl by v F1 v tuto chvili jediny mistr sveta.
Nevim jestli tohle nekdy v F1 bylo. A klidne by se mohlo stat, ze v jeden okamzik nebude v sezone F1, zadny sampion.
Prilezitost klepe na dvere. Po odchodu Maxe fandim Oscarovi, ale Kimi me extra zajima.
Rozbit Mercedes po dvou odjetych kolech a mit v kriticke casti okruhu nejvetsi topspeed. To chce cojones. Ten kluk se mi libi.
Ano, ja ti rozumiem, ono hodnotit kohokolvek talent za kratku dobu, obzvlast este pred debutom v F1, je samo o sebe narocne (o to viac ze F1 je navyse specificka), takze celkovo hovorit o generacnych talentoch je vtedy urcite predcasne az nezmyselne, vzdy ukaze az cas, poznaceny roznymi okolnostami…
Prikladov najdeme oboma smermi vela, aj tak sa ukaze realita, az ked plynie
Ja len ze ked treba s mierou a nevyvijat extra tlak, tak dat ciel A. Kimimu v Q s Russellom skore 10:14, to je v podstate masaker. Okrem toho ze Russell je uz velmi skuseny pilot a velmi dobry kvalifikant (zatial urcite lepsi nez pretekar), splna vobec taketo kriterium 7x MS Hamilton? Tak preco to ocakavat od uplneho novacika, ktory preskocil F3 a v F2 len sezonu?
A s bodmi podobne. Ak aj bude hned vacsinou blizko za Russellom, do toho vsak aj tie nevyhnutne vypadnutia, tak ziadat hned 2/3 bodov skuseneho “zabydleneho” Russella je zase pomerne sibenicne a urcite skor tlak zvysujuce.
Mimochodom, Max na body neporazil Daniela (toho, co ho dnes vacsina vyhadzuje z F1 a George je urcite lepsi) ani vo svojej druhej sezone v F1 a to je bez pochyb generacny talent, takze s tymi bodovymi cielmi je to tiez pomerne osemetne…
Za mna bude stacit aj tych cca 30% pri vsetkych tych okolnostiach, pokial popri tom bude ukazovat rychlost, zbierat skusenosti a nebude privelmi burat
S těmi cíli je to ošidné, ony se klidně můžou měnit v čase podle okolností, na které ani Wolff ani Kimi nebudou mít žádný vliv. Možná by bylo lepší mu žádné nedávat a nechat ho jezdit, stejně je jeho budoucnost v rukou jednak Wolffa, jednak celkové situace v F1. Je toho hodně, co se ovlivnit vůbec nedá, a jak jsme třeba zrovna teď viděli, i neúspěch se dá prodat, když je potřeba .
Ešte si zabudol dodať, že Helmut je úplný niktoš, čo len zabíja kariéru mladým pilotom a nikdy nikomu nepomohol a ani žiaden talent neobjavil.
Takže mali Verstappena vyhodiť už pred 2021? Koľko by mali teraz titulov? Akurát ten z 2023 možno. Pozri sa ako v tom aute jazdili Gasly a Albon. Kto by tam vyjazdil tituly 21, 22 a možno 24? Nikto, jedine Max (Leclerc a Norris by tam neprešli a zvyšok dobrých je cca úroveň Gasly/Albon).
Opäť rovnaká otázka. Koľko titulov by mal RB od roku 2021 (vrátane) bez Maxa?
Odjel moc hezký závod. Ale Roman Staněk taky hezky, akorát v rámci možností…