Oficiálne! Andrea Kimi Antonelli sa stal nástupcom Lewisa Hamiltona v Mercedese | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 09:13

Očakávané sa stáva skutočnosťou. Tím Mercedes na domácom podujatí Andreu Kimiho Antonelliho oznámil, že taliansky mladík v roku 2025 prestúpi do Formuly 1 a stane sa tímovým kolegom Georgea Russella. Ide o veľký a odvážny krok, ale dokumentuje úroveň dôvery, akú majú Toto Wolff a Mercedes k talentu mladého Kimiho.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169535/oficialne-andrea-kimi-antonelli-sa-stal-nastupcom-lewisa-hamiltona-v-mercedese

1 Like

@PUFF na co ss upravovali pravidla, aby věk už nehrál roli? :face_with_raised_eyebrow:
Jinak Kimi bude spestřením F1, uvidíme, kam to dotáhne, ale tlak na něj je obrovský. Takový tlak nebyl ani na Hama, Maxe, Alonsa nebo Schumiho

Podla mna prilis skoro.

5 Likes

Tak u Maxe se taky tolerovalo bourání 6 sezón za sebou, proč by ne u Kimiho

:clap:
Gratuluji a přeji mu, aby takových chyb jako včera dělal Mimi co nejméně. :racing_car:

3 Likes

To zvládne. A když ne, tak přijdou další.
To je život.

Zajímalo by mě, jak ten blázen prelitl to Ascari o 14-15km rychleji než ostatní.

Strach nemá, to je základ. :grin::+1:

1 Like

Tak podle mě měl low fuel a tlačil na to, když koukneš na FP2 a Q pokusy, tak tu jeho rychlost tam překonali. Prostě na to šlapal ld začátku a Mercedes měl očividně program hlavně rychlych kol, což je logický, když měl jen jeden FP

Je mi jasný, že bude dostávat sodu pokaždé, když udělá chybu nebo bude za Russellem, ale takhle začínalo x mistrů. Mám dojem, že u Kimiho hlavně dělá červenou vlajku Toto a Mercedes, co prokovuje některý fans

njn, Russel bol tak rad, ze mu Kimi2 rozbil auto hned v 2. kole, ze sa rovno prihovoril za jeho zamestnanie. Ked nieco, tak ten kratky test ukazal, ze Kimi2 este vo formuli1 a uz vobec nie v TOP teame byt nema.

1 Like

Aka bola alternativa?

Super, Mercedes ma po rokoch konecne sympaticku jazdecku zostavu a mozem im opät priat. Drzim palce, Kimi.

1 Like

Spíš jsem přemýšlel, že těm program byl asi špatně.
Meli mu dát bílý, nechat ho tam kroužit 20 kol, aby to pořádně procítil, co může a nemůže…
… a pak mu dát redky s low fuelem.

bílý se šetří na neděli, když je tam degradace vyšší, než v Maďarsku

O angazma bylo rozhodnuto uz pred vikendem, na zaklade toho treninku snad ne!

Ted trochu vazne, na jednom crashi nesejde, ale nebude to mit jednoduchy, toxicida medii a doterny otazky zvladat je horsi nez cokoliv jineho, pokud na to clovek nema trpelivost :woozy_face:

Nedavno sa vyjadril že nie je pripravený a po dvoch týždňoch je pripravený na F1
Mal by zvážiť svoje vyjadrenia

Znicil monopost po 10 minutach jazdy,oproti Sainzovi je uplne neskuseny,ale dostal sedacku v Mercedese a Sainz vo Williamse…Malo by to byt naopak,ale sucasna F1 sa dostala do situacie,ked ani vitazstva neznamenaju sedacku v dobrom time.Naopak,uplne neskuseni pretekari,ktori maju peniaze za sebou,uz nekoncia v slabsich timoch,ale v spickovych.Vidime,ze piloti si uz aj v majstrovkych timoch platia za sedacky(Perez),aj ked su totalne neschopni a timom v boji o titul to nevadi,radsej prehraju boj o titul,akoby mali vyhodit neschopneho platiaceho pretekara,co uz je uplne strasne,kedze takto podkopavaju vyznam boja o titul a titul majstra sveta v timoch ,uplne na same dno…

3 Likes

Tak vítej, kulíšku, ať se daří! Překvapení žádné, jestli to bylo rozumné nebo ne se dozvíme za pár let. Ale v příští sezóně budeme mít tři zajímavé nováčky, co víc si přát.

3 Likes

Kulíšek? To bude velká láska. :slightly_smiling_face:

No je to ještě takovej kulíšek… Fakt je, že Max mi jako kulíšek nikdy nepřipadal, a to vstupoval mladší :smile: .

2 Likes

:grin: Emil a kulíšek? Teď jsi mě vážně pobavila. :rofl: