Mal by dat dokopy uplne vsetkych. mozno by si mohol aj vynimku zo stropu vybavit kedze ma taky dreamteam. Mozno Fernando ten treti titul raz da.
Nikdy nic už nebude tak jako to bylo když ti bylo 15.
To mozno hej ale staci aj 32… Treba miesto uvolnit mladym puskam
Však Alo je dost mladej
Mne staci ze vidim aky zniceny vylieza celu sezonu z monopostu, uz to dlho nevydrzi
Jééé, já to pochopil blbě… rok 25 a samé výhry AM. Tak jsem to “načetl”
To je skrz výsledky, ne skrz fyzičku, jezdí v ramci možnosti a nestačí to ani na body, kdo by z toho skákal radostí?
Ted mi je 21. Jsem furt v pohodě.
Presne ako pises, takmer vzdy. McLaren by vedel rozpravat.
Predstavujes si to ako Hurvinek valku, ze to spoja dokopy a hotovo. Navyse konstrukteri Astonu sa dozvedia o Neweyho ideach az ked tam nastupi (jar 26, neviem presny mesiac). A ak budu mat dva uplne rozdielne koncepty (co je pravdepodobne), tak to nie je robota ani na tyzden ani na mesiac, to cele prepojit a vymysliet, aby to fungovalo dokopy.
Nejako si moc o tom presvedceny. A nemusi odskocit ako v 2014, ze bol o 4 sekundy na kolo rychlejsi, staci ked odskoci o par desatin. A nemusi to byt Mercedes, moze to byt kludne Ferrari.
Ja nehovorim, ze nemozu byt. Len hovorim, ze az cas ukaze a nic nie je iste. Ani vsetky prachy sveta, najmodernejsie vybavenie a Newey dokopy nemusia znamenat uspech. Obzvlast v F1.
Přesně po roce 26 Alonso odejde do důchodu a jeho místo převezme Max a ovládne šampionát, a místním fanatikům asi klepne
Cože? To si děláš srandu že ti je tak málo
To uz nacisto prestanem pozerat F1
Nejdřív jsou všichni idioti bez logického myšlení.
Pak tady všichni cpou Maxe do Mercedesu.
Najednou všichni cpou Maxe do Astonu, kterýmu se všichni smáli.
Maxovi fanoušci jsou prodělání, ze zůstane v RB.
Ponorka pluje hloub.
Teď neví co ti má na to napsat, protože ti nechce lhát
Snít můžou, škoda že je upsanej do roku 2028 a je loajální
Newey zacinal v F1 u Fittipaldi v roce 1980, velka ostuda za neznalost.
Nikdy
1155115
Level pomocná škola Dejve, nebo si zapomněl?
No však právě proto nikdy nebude Max v Astonu
Když to píšeš ty, uložím si to pro další roky, jestli se tak stane každopádně ty otočky, co tu někteří předvádí, to už je fakt extrémní bizár