Oficiálne! Adrian Newey sa stal novou posilou Aston Martinu! | Magazín F1 - F1online.sk

Mal by dat dokopy uplne vsetkych. mozno by si mohol aj vynimku zo stropu vybavit kedze ma taky dreamteam. Mozno Fernando ten treti titul raz da.

1 Like

Nikdy nic už nebude tak jako to bylo když ti bylo 15. :stuck_out_tongue:

1 Like

:smiley: To mozno hej ale staci aj 32… Treba miesto uvolnit mladym puskam

Však Alo je dost mladej

Mne staci ze vidim aky zniceny vylieza celu sezonu z monopostu, uz to dlho nevydrzi

Jééé, já to pochopil blbě… rok 25 a samé výhry AM. Tak jsem to “načetl” :grinning:

To je skrz výsledky, ne skrz fyzičku, jezdí v ramci možnosti a nestačí to ani na body, kdo by z toho skákal radostí?

Ted mi je 21. Jsem furt v pohodě.

1 Like

Presne ako pises, takmer vzdy. McLaren by vedel rozpravat.

Predstavujes si to ako Hurvinek valku, ze to spoja dokopy a hotovo. Navyse konstrukteri Astonu sa dozvedia o Neweyho ideach az ked tam nastupi (jar 26, neviem presny mesiac). A ak budu mat dva uplne rozdielne koncepty (co je pravdepodobne), tak to nie je robota ani na tyzden ani na mesiac, to cele prepojit a vymysliet, aby to fungovalo dokopy.

Nejako si moc o tom presvedceny. A nemusi odskocit ako v 2014, ze bol o 4 sekundy na kolo rychlejsi, staci ked odskoci o par desatin. A nemusi to byt Mercedes, moze to byt kludne Ferrari.

Ja nehovorim, ze nemozu byt. Len hovorim, ze az cas ukaze a nic nie je iste. Ani vsetky prachy sveta, najmodernejsie vybavenie a Newey dokopy nemusia znamenat uspech. Obzvlast v F1. :slight_smile:

1 Like

Přesně po roce 26 Alonso odejde do důchodu a jeho místo převezme Max a ovládne šampionát, a místním fanatikům asi klepne :grin:

1 Like

Cože? To si děláš srandu že ti je tak málo :smile:

To uz nacisto prestanem pozerat F1 :slight_smile:

Nejdřív jsou všichni idioti bez logického myšlení.

Pak tady všichni cpou Maxe do Mercedesu.
Najednou všichni cpou Maxe do Astonu, kterýmu se všichni smáli.

Maxovi fanoušci jsou prodělání, ze zůstane v RB.
Ponorka pluje hloub.

2 Likes

Teď neví co ti má na to napsat, protože ti nechce lhát :smiley:

2 Likes

Snít můžou, škoda že je upsanej do roku 2028 a je loajální :smile:

2 Likes

Newey zacinal v F1 u Fittipaldi v roce 1980, velka ostuda za neznalost.

Nikdy :grin:

1155115

Level pomocná škola Dejve, nebo si zapomněl?

1 Like

No však právě proto nikdy nebude Max v Astonu :stuck_out_tongue:

1 Like

Když to píšeš ty, uložím si to pro další roky, jestli se tak stane :stuck_out_tongue: každopádně ty otočky, co tu někteří předvádí, to už je fakt extrémní bizár

1 Like