Odmietli sa Brown aj Wolff dvoriť Verstappenovi? | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to berem ako oficialne info, nie udajne.
Ty v tom rozdiel nemusis vidiet, OK…

A komunikacia s inymi, nie je nedovera k sucasnemu, to je tvoj pohlad.
Ak by tak strasne chcel Maxa a zaroven nedoveroval vo svojich, nebude ich na tak velmi dlho dopredu oboch upisovat, obzvlast ked o pripadnom predcasnom odchode Maxa z RB sa spekuluje a asi sa aj nadalej bude…

1 Like

Čo berieš ako oficiálne info? Dĺžku kontraktov všetkých pilotov? Veď často sa hovorí len o “viacročnej” zmluve. Tak odkiaľ vieš dĺžku?

On svojim verí, ale len pokiaľ nejde o Maxa. Ak by mal šancu získať Maxa, tak by ho skrátka dosť pravdepodobne uprednostnil pred Oscarom.

Áno, ale o odchode do Mercedesu a Astonu. Zak asi zisťoval, či by mal Max prípadný záujem aj o McLaren a pravdepodobne dostal negatívnu odpoveď, tak logicky predĺžil Oscara.

Ako som pisal, zbytocna debata, to je o nazoroch.
Lando bol uz na dlho podpisany, taketo rozhovory su bezne a neznamenaju nedoveru, v tom pripade by hned na vela rokov nepodpisal aj druheho.
Ale nazor ti neberiem.

1 Like

Takto. Svojej dvojici dôveruje, ale keby mohol, tak jedného z nich okamžite vymení za Verstappena. To je celé.

A čo to oficiálne info ohľadom dĺžky zmlúv? Lebo ja som nepostrehol, že by všetci mali zverejnené dĺžky zmlúv (keď už si začal slovíčkariť o tom, že niečo sú domnienky a niečo fakty). :slight_smile:

Ja neslovickarim, pisalo sa ze min. dokedy ich maju. Tu sa pise, ze udajne a obsah rozhovoru nepozname, cize ano, vidim v tom rozdiel a viac sa budeme opakovat :slight_smile:

1 Like

To je v poriadku, no píšeš toto:

Vieš či iní piloti nemajú dlhšie kontrakty (napríklad taký Stroll)?

Keď už sa chceš baviť o faktoch, domnienkach, istote a odhade.

Správne by bolo, že obe tvrdenia sú odhad (1. McLaren piloti majú najdlhšie zmluvy 2. McLaren by vymenil Verstappena za Piastriho, keby mal Verstappen záujem) a je dosť pravdepodobné, že pravdivý.

Viacmenej suhlas, len ja som ten moj odhad zalozil na ofic. vyhlaseni timov a info bez slovicka udajne atd.
Mozno teda Oscar a Lando nemaju tak dlhe kontrakty a mozno ma niekto dlhsie, hoci som nic take nezachytil.

A koho zaujima komu volal, ked jazdci vedia ci maju zmluvu na 1 rok, alebo na 4 :smiley:
Teraz tu nepis o tom, ci je presvedceny o svojich jazdoch… On je sef timu a musi stale obzerat situaciu a mozno sa popri tom dozvie o nejake klauzule, ktoru ma Ver v zmluve a je to vsetko pre potrebu McLarenu.
Ide o to, ze tu zase siris dristy ako by Brown najprv zistoval ci je Max volny a potom podpisal svojich… Nie on ich podpisal uz davno… Iba o toto jedno mi islo… neviem preco pozornost otacas inam…
To su tvoje klasike reci, tak ako McL mal vsade dominantny monopost a len Maxova genialita mu ziskala titul :smiley: Presne takto to zase hejtujes… este sezona nezacala uz tu spinis na McL…

1 Like