Od Schumacherovcov žiadali 15 miliónov. Trojica páchateľov čelí obvineniu z vydierania | Magazín F1 - F1online.sk

Nemeckí prokurátori podali žalobu na trojicu mužov pre vydieranie, ktorého obeťou mala byť rodina Michaela Schumachera. Za to, že nezverejnia súkromné fotografie a videá sedemnásobného majstra sveta, žiadali vyplatenie 15 miliónov eur.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173408/od-schumacherovcov-ziadali-15-milionov-trojica-pachatelov-celi-obvineniu-z-vydierania

Wovles, Haas, Seidl?

2 Likes

Haha,

a

To muselo byť komické trio.

Amatéri. Volať z vlastnej simky. To neboli moc dobrý vydierači.

1 Like

asi taki ako tvoja gramatika

1 Like

pise sa otec a syn.

Rosbergovci :smiley:

taký*
Opravovať gramatiku a urobiť chybu. :joy::joy: Lepšie je byť ticho a riešiť pointu, ale na tomto fóre ma už nič neprekvapí.

1 Like

nema slovensku klavesnicu, to nie je gramaticka chyba.

1 Like

Ten syn je prečo obvinený? Veď to, z čoho ho obviňujú nespravil… Mal vytvoriť nevystopovateľný email, a to sa mu evidentne nepodarilo :smiley:

Sorry Norďák, ale peter to má spravne.

Takí vydierači. Čiže množné číslo:

A chyba, na ktorú narážal je tu:

*dobrí vydierači - nominatív množného čísla podľa vzoru pekný.

No offense, len píšem ako to má byť (podľa mňa, ak si to dobre pamätám zo školy, čo už je dobrých pár rokov). :smiley:

3 Likes

Ech, neviditelny email a viditelna SIMka, to neni zrovna vhodna zlocinecka kombinace :no_good_man:t3:

Okej, uznávam chybu bol som v tom, že je taký. Stáva sa. Ale proste kvôli jednej chybe, ktorú som si reálne nevšimol hneď diskreditovať gramatiku. Kde sme? Bol to zbytočný útok z jeho strany.

1 Like

Palec hore, ze si si to takto priznal. :+1:

A uznavam, ze jeho reakcia bola mozno zbytocne prehnana, mohol len jednoducho opravit, bez narazku na tvoju gramatiku. :slight_smile:

1 Like