Oconovi vyčaril nácvik štartu úsmev: S Lewisom sme sa okolo nich prehnali ako rakety | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď počas druhého týždňa bahrajnských testov zatiaľ jazdia najrýchlejšie časy monoposty s motormi Mercedes, tím Ferrari si po dosť nenápadnom účinkovaní získava čoraz viac pozornosti. Technické vychytávky Scuderie plnili diskusie na internete a vo štvrtok sa tím blysol aj parádnymi štartami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227072/oconovi-vycaril-nacvik-startu-usmev-s-lewisom-sme-sa-okolo-nich-prehnali-ako-rakety

Kecali s tými obavami o predbiehaní. Predsa sa bude dať dobre predbiehať :grin:

No neviem, ešte by som si počkal na tvrdenia.

Lebo po tomto, čo bolo včera v live komentáre, si myslím, že asi skôr to je viac zlé ako dobré :person_shrugging:

no aby im neklepli po prstoch ked sa bude mclaren s mercedesom stazovat na starty.akoze koli bezpecnosti.FIA pomoze

1 lajk

Dačo na tom bude. Že by to mala na svedomí tá oceľová hlava valcov?
Tiež sa veľa hovorilo o batériách v monopostoch Ferrari.

Uvidíme …

1 lajk

Nechat Ferrari starty, Mercedesu nejlepší motor, RBR jestli je to pravda, tak nejrychlejší dobíjení a Astonu, no těm asi cokoliv :grinning_face_with_smiling_eyes:.

Konečně je to taky souboj aut a pohonných jednotek. Tady by to všichni chtěli mít stejný a pak se rozcilujou, ze se nepredbihá a vítězové jsou jasný.

2 lajkov

Podľa mňa bude Ferrari získavať časy k dobru na tratiach, kde sa nedá rozbehnúť na rovinke, čiže Maďarsko, Monako atp. Aj kvalda by mohla byť lepšia, druhá, resp. tretia rada. A štarty z takých pozícii by znamenali jednoznačne prví v prvej zákrute. Majú perfiš šprinty. Zatiaľ …

Ja vím jedno. Když každý vsadi na něco jiného tak každý z toho bude profitovat někde jinde. To by mohlo zlepšit sampionat a posunout celou formuli dopředu. Jestli budou každý nápad zakazovat, tak kam to povede?

1 lajk

Do riti …? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 lajkov