Ocon stále sníva o titule majstra sveta: Inak by som tu nebol | Magazín F1 - F1online.sk

Esteban Ocon patril svojho času k veľkým nádejam F1 a veľkým kandidátom na prestup do top tímu. Dnes je skôr kandidátom na stratu kokpitu pod veľkým tlakom mladej generácie pilotov. Francúzovi minulá sezóna príliš nevyšla a schytal tiež kritiku od šéfa tímu Ajaa Komaca, ale stále verí, že sa dočká splnenia svojho najvyššieho cieľa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226023/ocon-stale-sniva-o-titule-majstra-sveta-inak-by-som-tu-nebol

Tak to si na spravnom mieste Esteban :joy::ok_hand:

1 Like

:slight_smile: ako sa hovori… “snivat moze”. Ale treba zostupit do reality… Ocon moze byt rad, ze jazdi v F1, lebo on nieje o moc sikovnejsi ako jeho kanadsky kolega, ale nema takeho otecka… Zamna sa divim, ze ho este neposlali doPrec.

Je to ta nejlepsi motivace, ma pravdu nikdo tam neni s myslenim krouzit roky ve stredu pole, tam to zase takove financni terno nejni.

Esteban Esteban, svoju karieru si zničil sam na zlej reputacii, radšej skazil preteky sebe a teamovemu kolegovi, ako by mal teamu doniest cenne body…

momentálne nič svatoborné nepredvádza, až na jeho karierny peak že porazil Fernanda na body… nič neukazal… a aj to s velkým štastím kedže Alonso mal x,y vypadnutí kvoli technickym problemom…

Pre mna je Esteban moc arogantný a namyslený ale tak asi preto že je to Francuz, a pritom nič zatial nedokázal… to 1 vitazstvo čo má može práve Alonsovi dakovať, že držal Hamiltona tak nespočetne vela kôl za sebou…

Ocona by mal už dávno niekto schopnejší nahradiť.