Ocon o osemnástom mieste: Už niekoľko pretekov mám ťažšie auto ako Gasly | Magazín F1 - F1online.sk

Z jazdcov Alpinu sa v kanadskej kvalifikácii podarilo dostať cez sito Q1 len Pierrovi Gaslymu, ktorý získal cenný skalp Sergia Péreza. Nemal by sa však veľmi chváliť tým, že porazil aj svojho kolegu Estebana Ocona, ktorý totiž tvrdí, že ich monoposty nie sú presne rovnaké.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/157715/ocon-o-osemnastom-mieste-uz-niekolko-pretekov-mam-tazsie-auto-ako-gasly

Zajímavé, že si Ocon nestěžoval když dostal nové šasi jako první a Gasly musel jezdit se starým.
Konec konců může být rád, že ještě sedí ve voze.

Ferdo Ferdo, pdoporovat takové nervonosti v týmu

Kde jsi vyčetl, že podporují nerovností v týmu? Copak jsem fanoušek Alonsa?

Kdyby jsi byl fanoušek Alonsa, tak je jasný, že nerovnosti v týmu nepodporuješ

Kdyby sis nevymýšlel. Já jsem tady byl jeden z mála, který Ocona po Monaku nedegradoval a to jsem fanoušek Gaslyho.

To nemyslíš vážně :grinning: každopádně nechci říct, že Ocon ma pravdu, protože nevíme, jak to je. Pokud by to byla pravda, tak je to podpasovka nesmyslna od týmu

To jsme se to alespoň dozvěděli, tady to Ocon musí vytrubovat sám, to je trochu škoda.

Jaká podpásovka? Už loni bylo jasně vidět, že Renault podporoval Ocona mnohem více než Gaslyho. A letos taky. Vždyť to byl Ocon který dostal první nové šasi. Gasly musel čekat a na oplátku mu bylo slíbené, že další novinku dostane on. Tak se to mělo střídat, takže na Ocona žádný podvod.
Byl to naopak Ocon sám kdo s týmem vyebal.

no jasne, na toto sa vyhovaral aj Mazepin, ze MSch ma lahsie auto a preto je lepsi :slight_smile: vsetci vieme, ze nie preto bol pomalsi…