Objektívom Martina Trenklera: Vychutnajte si oslavy Lewisa Hamiltona | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 12:40

Nikdy sa nevzdávaj. To je motto Lewisa Hamiltona, ktorý počas posledných dvoch rokov musel hľadať motiváciu pokračovať. Skutočne to však nevzdal a prvýkrát od VC Saudskej Arábie 2021 sa tešil z víťazstva. Boli to oslavy plné radosti, ktoré sedemnásobného majstra sveta naplnia obrovským množstvom energie, elánu a chuti opäť bojovať o víťazstvá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163108/objektivom-martina-trenklera-vychutnajte-si-oslavy-lewisa-hamiltona
1 Like

Nádherný fotografie. :+1:

Super fotky, najmä tie s odrazom obrazu od vodnej hladiny. Možno by som mal výhrady k foto č.2.

Najlepsia je fotka c.49.
Adrian si tam nieco cmara a ked si to priblizite,tak je pekne vidiet,ze tam ma rozne detaily jednotlivych casti monopostu.

1 Like

Vie mi niekto robit co robi Newey naspat v uniforme RB ? Nema byt na dovolenke ?

Nakoniec ešte dokonca Septembra podľa zmluvy musí pracovať pre RB.

1 Like

Jak píše kolega dole. Adrian se nepodílí na vývoji ani úpravách, ale občas se zapojuje do operativy plus pracuje na RB17 hypercar

1 Like