Objavujú sa ďalšie špekulácie o návrate Hornera. Ecclestone mu vraj odporúča MotoGP | Magazín F1 - F1online.sk

Cesty Christiana Hornera a Red Bullu sa po vyše dvadsiatich rokoch oficiálne rozišli. Výrobca energetických nápojov vraj vyplatil svojmu dlhoročnému šéfovi tučné odstupné asi 60 miliónov eur a urobil z neho „voľného agenta“. Christian sa tak slobodne môže vrátiť do padoku s iným tímom. Ako sa dalo očakávať, špekulácie na seba nenechali dlho čakať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214576/objavuju-sa-dalsie-spekulacie-o-navrate-hornera-ecclestone-mu-vraj-odporuca-motogp

Som tim Toto :smiley: , ale dal by som mu sancu, viest nejaky Haas napr.
Tim, co sa len roky toci medzi stredom a koncom, nema stavu. Bol by som zvedavy, co by dokazal.

do Alpinu s nim nech to konecne praskne :smiley:

Zarobene ma, vek ma nikde by som sa netlacil

Moze sa pozriet aj na druhu stranu menu ako Charlie :smiley:

Ach jaj… Preteky MotoGP som nevidel odkedy skoncil VR46, a od vtedy cela seria upada… Presne to sa stane s F1 ked skonci LH44 a MV1. Investicia tymto smerom je podla mna chyba, ale ved nech sa zabavkaju za svoje peniaze…

preco by mu mal haas davat podiel v time?
nevyhodil haas steinera aj preto, ze chcel od neho podiel v time?

haas aj ked bol vo velkych sra… tak odmietal predat cast timu nejakemu strategickemu investorovi co by do timu nalial peniaze, ale teraz urcite preda, alebo dokonca “daruje” podiel hornerovi :slight_smile:
haas nema jeden jediny dovod aby daval niekomu mensinovy podiel v time

To isté sa vravievalo pred odchodom MSC. Na to máme médiá, aby niekoho vyniesli na piedestál.
MotoGP nikdy nedosiahne parametrov F1. Z tohto hľadiska neviem, prečo by Horner išiel “kopať druhú ligu”. Haas mi ale zmysel tiež nedáva, ani zo strany Gene-ho, ani zo strany Hornera, keďže veľa vecí nakupujú a on presadzoval presný opak. Už som to písal ale v F1 pre neho zmysel dáva Audi a Alpine, nikto iný mu tie % nepustí.

Horner by měl kandidovat na prezidenta FIA.
Někteří by museli spapat hodně hořčíku, aby jim povolily uvolňovací svaly. :grin:

No ale odchodom MSC sa F1 skutocne vyznamne oslabila… Lenze ani MSC nepredstavoval taku osobnost vzhladom na cely sampionat ako VR46.

MSC tam nemal nasledovníka, Alonso s Kimim spravili zlé rozhodnutia a ďalej si tam titul striedal nováčik Hamilton, Button v no name tíme a ďalší vtedy ešte no name Vettel na RBR. MSC v tej dobe okolo 2000 bol najväčšia osobnosť motošportu a Vale v tesnom závese

No a ved to som napisal, ze F1 odchodom Schumachera vyrazne oslabila… A ano cele to pokazil navratom, to uz bol iba tienom Lenze prave prichod Hamiltona nastartoval obnovu slavy F1, ten totiz okrem jazdeckeho umenia priniesol celebritny status, ktory nema nik iny a nemal ho ani Schumacher (ale v jeho ere neboli socialne siete). V MotoGP sa zatial nikto taky neobjavil… Viem ze vela ludi fandi Marquezovi, ale on je sice nesmierne talentovany, chyba mu charizma… Ja osobne som od konca VR46 videl azda jedny preteky MotoGP.