O titule rozhodnú chyby, myslí si Lando Norris | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren neohrozene kráča k obom titulom. V konštruktérskom šampionáte absolútne dominuje, no v jazdeckom je to medzi Oscarom Piastrim a Landom Norrisom veľmi zamotané. Norris si uvedomuje, že má obrovskú šancu získať prvý titul a aj to, že o ňom rozhodne počet chýb.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209512/o-titule-rozhodnu-chyby-mysli-si-lando-norris

Jj, už několikrát jsem četl že je mnohdy lepší s touto generací vozů jezdit na řekněme 95%, protože když se blížíte 100% tak jsou monoposty nevyzpytatelné…

Chyby, snad ne kontroverzní rozhodnutí komisařů ze Silverstone :slightly_smiling_face:

2 Likes

no to je zle… lebo ty tych chyb robis viac ako Oscar… zial…

Lando nenechava nic na nahodu a o titule chce rozhodnut sam.

2 Likes

V syrové rychlosti se zdá, že je pořád Lando o něco napřed, jenže podstatnější bude asi nervová soustava :slightly_smiling_face: a tady má bez debaty výhodu Oskar. Já vlastně ani nevím komu z nich to přeji víc. Osobně jsem přesvědčený, že vyhrát by měl ne ten, koho mám rád, nebo je mi z nějakého důvodu sympatičtější, ale ten, kdo je objektivně nejlepší, nebo koho alespoň za nejlepšího považuji.A to je dle mě momentálně Max Verstappen. Jak ale víme, tomu letos technika boj o titul asi neumožní (to by se rovnalo zázraku, aby Redbull o letní přestávce dohnal Mclarren a asi by to vzhledem k náskoku Oskara stejně nestačilo) takže je to mezi Landem a Oskarem. Na pivo bych šel asi raději s Landem, ale jako mistr by pro mne byl přesvědčivější a důstojnější Piastri! Tak uvidíme. :wink:

Uplne presne a trefne. Suhlasim :handshake: