Tezko rict, kdo vi co bude za par let, vidime Flavia v Renaultu, da se rict ze v F1 zadna osobni zodpovednost nehraje roli.
tak hovori sa, ze ma zaujem len ak bude mat podiel v stajni co jeho moznosti asi znacne limituje.
To ano, otazne je, ci je pravda, co sa hovori, resp. ci by pre neho bola takato pozicia (smerom do buducnosti) zaujimava.
Pozicia sefa Fia?
Ja si myslim, ze nie, ale nie som Horner. Mozno ked zisti, ze ziaden podiel v ziadnej stajni nie je na stole, tak po tom pojde. Prehlad ma iste velky a iste by to vedel vyuzit.
Presne to som myslel. Mozno teraz nema tu ambiciu, chce si chvilu od kolotoca F1 oddychnut alebo cokolvek ine, ale smerom do buducnosti sa to kludne moze zmenit a skusenosti na tuto poziciu rozhodne ma.
tak sulejman nebol len rallly jazdec
V roku 2005 sa stal prezidentom Emirates Motorsports Organization , zástupcu Spojených arabských emirátov vo FIA. V roku 2008 bol zvolený za viceprezidenta pre šport a člena Svetovej rady motoristického športu FIA . Zohral kľúčovú úlohu pri organizácii prvej Veľkej ceny Abú Zabí v roku 2009. V roku 2012 bol jedným zo zakladajúcich členov a predsedom subregiónu FIA Arabskej rady turistických a automobilových klubov.
cize jeho kvalifikacia bolo trochu inde ako len rally jazdca
kandidatura tychto dvoch zien znie trochu ako vtip a ich kvalifikacia na tu poziciu je hlavne “som zena a v dnesnej woke dobe si zasluzim zastavat miesto na ktore nemam kvalifikaciu, lebo predsa nemozu vzdy vyhravat len muzi”
nieje dobre aby byvaly dlhorocny sef top timu zastaval pozicu prezidenta fia
bolo to vidiet pekne krasne na todtovi, ktory aby rozptylil pochybnosti o nadrzani ferrari tak sa o f1 takmer vobec nestaral a vysledkom jeho nestarania sa su terajsie motory ktore su uplny opak toho preco fia(este pred francuzom) spustila proces na navrh pravidiel na nove motory
fia pod vedenim todta dala motorarom volnu ruku a oni vytvorili sice spickovy produkt, ale uplne v rozpore s tym co povodne fia zamyslala
byvaly sef a hlavne dlhorocny bude vzdy v urcitom konflikte zaujmov
todt sa sice snazil drzat dalej o f1, ale ked bolo treba tak drzal nad ferrari ochrannu ruku a v tichosti uzavrela fia ten podvod ferrari s motorom. pricom to bol podvod na vylucenie ferrari zo sampionatu a mozno nie len z aktualneho rocnika, ale aj na par rocny distanc
horner by asi po tom odchode nad rb ochrannu ruku nedrzal, ale zas by sa mohol chciet pomstit
Mi kandidátka dvou žen připadá spíše jako pekelný tah Sulayema.
Co si totiž každý hlasující řekne, když uvidí na kandidátce dvě zcela nezkušené holky?
“Proaláha, tenhle svět se zbláznil” a okamžitě raději zvedne ruku pro Sulayema, jen proto, aby se do vedení nedostala žena.