Kdyby jedna z těch dvou skutečně vyhrála, tak by se Sulayem do konce svého života nekrmil ničím jiným než koránem.
Takychto zarucenych sprav este bude
To jak ze Leclerc sonduje inde
Normálně se očekává, že do skupiny RB přijde místo Tsunody Arvid.
Pokud by RB skutečně usiloval o návrat Albona, tak by to mohlo znamenat, že by mohl mít Emil zaječí úmysly.
Další trpěl v RB tak moc, až se z toho tam zase musí vrátit?
Albon nejni taky sprosty aby sa tam vracal.
hej tuto funkciu by mal zastavať fakt odborna osoba nebo bivali pretekar nebo šef timu skrata človek ktory v tom je a ktory ma otom prehlad
To je pravda.
A to je len spicka ladovca, ktoru vidime nad hladinou.
Bol by skvelá voľba na Hadjara je skoro a Max 2027 aj tak podľa mňa bude inde tak by sa zabehol aspoň a už to tam Horner netlačí.
Prosej, žebraj, no Albon nezapomíná
Ale jako beze srandy, nerozumim co tim chce kdo rict, ze bude stavet proti Sulayemovi zeny, ja z toho vychazim jako velmi rozumny clovek, protoze to nikdo normalni nemuze chapat.
Tim se vracime k tematu penez a vedlejsim ucinkum jako je ztrata lidske urovne.
Tam vyhorí ako fakľa po druhýkrát a môže ísť spokojný do dôchodku
Z F1 bude zanedlho “only fans”
Bobe mne z toho vychadza ze si z toho robia prdel.
Nemozes toto urobit, volba sefa FIA by mala mat vysoky kredit.
Takto zhadzuju sami seba … a ked im to nevadi, to nie je dobry signal.
Pro kandidaturu by mela byt kriteria ktera tohle zablokuji, tady je jasne ze nejde o nic jineho nez o upevneni pozic Red Bullu. Umim si predstavit na pozici velke legendy motorsportu, ale asi maji duvod nekandidovat, na zaklade svych zkusenosti proc si kazit prijemne roky po kariere.
V akom zmysle?
…
Horny tiez pracoval pre Redbull Racing a keby z neho spravili sefa FIA tak by mali asi v rakusku zmiesane pocity.
Abychom se jeste nedivili, Horny je volny.
Tak vidno ze sa o neho nikde moc netrhaju a aj ked jeho prichod do F1 (akymkolvek sposobom) nevylucujem, tak si nemyslim, ze to bude v dohladnej dobe.