O Hamiltonov vek sa obáva aj Coulthard: Velikáni nemajú zlé autá | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton má za sebou triumfálne privítanie vo Ferrari. Tím a jeho nový pilot zvládli prezentáciu a komunikáciu na jednotku s hviezdičkou. Teraz ich však čaká oveľa náročnejšia časť. Otázok je veľa a tlak očakávaní obrovský. Zrejme nenájdete na formulovej verejnosti človeka, ktorý by nemal názor na počínanie Hamiltona vo Ferrari. Jeden vyjadril aj David Coulthard.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185971/o-hamiltonov-vek-sa-obava-aj-coulthard-velikani-nemaju-zle-auta

Skôr či neskôr vek každého dobehne. Lujzo je trocha labilnejší to už pár krát ukázal,ale tieto “obavy” sú vtipné. Minulá sezóna bola podľa očakávaní,rok dopredu sa vedelo, že lujzo ide do Ferrari a mohol vlk rozprávať rozprávky aké chcel,bolo jasné, že lujzo bude na druhej koľaji. A jedna vec sú kvalifikácie,za ktoré sa body nedávajú a druhá vec sú preteky, za ktoré sa body dávajú a tam lujzo dokázal držať krok.

4 Likes

David sleduje aj aktualne spravy alebo chce byt iba na titulkach bulvarov? :smiley: Ako ja povazujem DC za vzelaneho super chlapika ale v poslednom case tie jeho komentare to su same nezmysly.
LH je namotivovany ako nikdy predtym, vobec by som sa neobaval a jeho vykony. Zrejme mu zavidi to Ferrari :slight_smile:

2 Likes

Hamilton svojou motiváciou bude vptedu

1 Like

No komentování F1 Coultharda živí, tak vykládá zajímavé věci, a např. i ve svém podcastě s Jordanem řeší kontroverzní věci … a upřímně vedle Edího bude každý vypadat jako ten méně kontroverzní! Ale podle mě jde strašně moc vidět že Coulthard je pořád navázán na RB a že RB a Maxe vyzdvihuje a ostatné kritizuje. Ono to dělal i třeba Mika na Eiskingu vůči McLarenu, ale ten to taky přiznával to napojení na McL, ale u Davida nevidíme přiznání nějakých nákloností… :thinking:

1 Like

Este mu verim tie 2 sezony. On uz bol v mercedese vacsinu casu demotivovany, staci si ale spomenut na Silverstone kde ked zacitil vitazstvo podal svoj standardny vykon. Verim ze vo Ferrari tuto novu motivaciu ziska, Mercedes mu uz nemal co ponuknut.

1 Like

Pokiaľ bude Ferrari schopné a rýchle tak určite, ak ale budú mať pomalé auto tak lujzova motivácia pôjde podľa mňa dole. Ale prvé preteky v sezóne pôjde lujzo ako píla

1 Like