O desať rokov nebudem vo Formule 1, prehlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen má za sebou nevídane dominantnú sezónu. Holandský pretekár neurobil v podstate žiadnu chybu a vyhrával jednu veľkú cenu za druhou. Znie priam neuveriteľne, že triumfoval devätnásťkrát a vo vedení pretekov sa v priebehu jednej sezóny udržal viac ako tisíc kôl. Aj keď je Formule 1 neuveriteľne oddaný, s absolútnou istotou prehlásil, že nebude pokračovať do štyridsiatky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137800/o-desat-rokov-nebudem-vo-formule-1-prehlasil-verstappen

Do ty doby tech 8 titulu da.

to by musel mat jeden kazdy rok ak pocitam spravne, co je dost utopicke

3 Likes

Tak jeste 2 prida s red bullem a pak pujde do ferrari a tam prida ten zbytek.

1 Like

2025 je rok Leclerca a Tifosi priatelu :slight_smile:

Strašně záleží co bude po 2026, třeba bude RB dál dominovat :grin:

1 Like

ja by som asi aj povedal, ze Verstappenova buducnost uz je do bodky nalinkovana, dominancia ci nie

Leclerc pujde do mercedesu misto hamiltona a udela jim titul v 26.

mal podpisat zase dlhocizny kontrakt cize nemyslim, ale mozem sa klasicky mylit :smiley: Charles je jeden z mala pilotov, co je verny teamu a vracia im doveru lojalitou, co sa o mnohych pilotoch a celkovo ludoch dnes povedat neda

3 Likes

Tak loajalita ve f1 nic neznamena, kdyz se nedostavujou vysledky. Staci se podivat na hamiltona, kterej porad tvrdi, jak chce zustat v mercedesu a pak chodi skemrat za Hornerem. Ale je pravda, ze Leclerc je mnohem vetsi charakter nez hamilton.

samozrejme, nemoze ba priam nesmie to byt len jednostranne, nemyslim si ale, ze LEclerc je natolko naivny, ze by bezhlavo isiel do toho len s nejakymi planymi slubmi od Scuderie, resp mazanim medu okolo ust :smiley: to len v Eiskingu uz padali katastroficke scenare, ked Lewis podpisal s Mercom, ze OMG Leclercova vyjednavacia pozicia sa oslabila! :smiley: lol okej, mozno tak Sainzova

Jak se to psalo? Průměrná umělotina RedBullu? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

to je ta lojalita k teamu, podobne ako u Leclerca :stuck_out_tongue:

Já bych se od Adriana taky nehnul :smile: A Leclerc? Ten prostě stejně nemá kam :crazy_face: A ne že by to nezkoušel.

Tady vzniká kolem Adriana očividně nějaké náboženství :smile:

1 Like

To je snadné kolem takového génia :grinning:

tu uz jedno nabozenstvo vzniklo a toci sa to okolo toho :smiley:

1 Like

preco by mal zdrhat inam :smiley: aj jeden aj druhy :smiley: to ma vzdy Situs pobavi, taketo zbozne prianie fans a hlavne antifans, ze HA! Keby bol v inom teame tak by videl, ze to je len autom/Neweym/pocasim neviem cim :smiley:

3 Likes

Chytil ses :stuck_out_tongue_closed_eyes:

ja nie kolego, ja nie :smiley: na vase a tvoje provokacie uz ma nedostanete, ak sa ti zda, ze ano, tak to len hram vasu hru:D