Na niecom to auto musi byt, ked sa ma vazit, to je jeden problem. Druhy, podstatnejsi, kazdy team ma svoje matice kolies ak sa nemylim. To znamena, ze dat dolu kolesa si musia prist mechanici z daneho teamu zhodit na miesto vazenia s vlastnymi pistolami. Na mieste vazenia nemaju vzduch. Treti problem je, ze vsetci sa potrebuju po zavode rychlo spakovat a ist casto na dalsi vikend. Ked si porovnas casovy rozdiel medzi vybehnutim obuteho auta na vahy vs. cakat na mechanikov, zdvihnut auto,podsujut pod auto vahy, vyzut ho, polozit na vahy, pockat co sa to odvazi, zdvihnut, obut, odpratat vahy, polozit a odist, pri 20tich autach rychlo zistis, ze je to casovo narocne. O ludoch sa ani nebavime, team by tam musel poslat v podstate cely pit crew aj s vybavenim. Zlyha zdvihak ci pistol a vsetci stoja. Hrozi zbytocne poskodenie monopostu
A to som nevymenoval vsetko, ked sa pozries na komplexnost vazenia aut bez gum, naozaj je lepsie nechat to tak ako to je. Plati to pre vsetkych rovnako a podla toho sa maju vsetci zariadit.