Oscar musel byt velmi sklamany, aj ked to uz zrejme ocakaval, no zvladol to so ctou a sympaticky.
Nemyslim si, ze v AD ho zarezali (mlieko uz bolo rozliate predtym), zvolili spravnu strategiu, ze jemu sancu nezobrali (ok, cakanie na prezutie bolo pridlhe, ale aj tak by nevyhral) a zaroven vyhovovala bezpecnostou aj Landovi.
Za mna bol najvacsi zarez za 14b Madarsko (samozrejme aj ine), kedze rovnake podmienky naozaj nie su tie, kde ta porazi kolega len vdaka lepsej (zmenenej) strategii, pritom v Monze pre Landa kompenzovali dokonca aj pomaly pit stop.
Treba to vsak uz hodit za hlavu, musi sa poucit aj z vlastnych chyb (Max posledne roky tiez nie je Max v tretej sezone), Landovi nic nevycitam, buducnost ukaze 
No když si vezmu Maďarsko co dělalo 14b rozdíl mezi Landem a Oscarem, tak to bolí. Ale Oscar to zvládl se s tím poprat a myslím, že v jeh třetí sezoně ukázal, že pokud bude mít solidní techniku, tak o titul bude bojovat. Pokud by v budoucnu AM bojoval o vítězstív a Alo už nebyl v F1, tak bych Oscara viděl rád tam
Ja nemusim brzdit, to si bez napsat tvemu kolegovi, ten ma nevhodne pindy.
Ale notak, zacals to ty, byl si osobni tak se uklidni, nejsem na tebe zvedavy.
no ked uz ides takto na to tak potom mas aj ty nevhodne pindy pocas celej sezony, ja tiez nemusim niektorych pilotov ale nemam tu za potrebu vypisovat pod kazdym clankom v diskusii o niekom koho nemusim tak ako to tu predvadzas ty… a ked ti to da niekto najavo tak sa ti to nepaci a reagujes ako reagujes… niekedy je menej viac✌️
Souhlas … jen bych ted pro zmenu zase ja dodal, ze za me osobni chyby jsou naopak neco co cloveka dokaze nakopnout a motivovat, protoze vi, ze to je v jeho sile to zmenit . Vse spatne pro neco dobre a u sportovce neni nic vice motivujici nez vlastni selhani … pro top sportovce je to to cim se stavaji odolnejsi, lepsi , sebevedomejsi / uvedomelejsi … dostat se ke statusu GOAT aniz by clovek udelal chybu je proste nemozne …
Me se libilo ,ze kdyz se dane tema probiralo presne tohle rekl … rekl, ze dnes by jednal jinak . ze mu to pomohlo uvedomit si kym byl a kym by mel byt …
Nic pojdme zacit spekulovat jake bude startovni pole ( rozlozeni sil ) v pristi sezone … tato uz je za nami 
To ze ty neco nemusis delat neznamena ze to nemusi delat nekdo jiny, ja to delat musim. Respektuj druhe a zbytecne se nepoustej do hadek.
tak isto respektuj druhych aj ty… respekt je obojsmerna ulica, aby si ho mohol dostat musis ho dat tiez inak ho necakaj
Ano, premennych je este viac nez inokedy, cize spekulacie mozu byt kludne divoke 
Predbezne to posobi na nejaky tim s motorom Mercedes, cize najskor Mercedes/McLaren, avsak nemusi to tak byt a teoreticky ak rozdiely (aj pripadne “dorovnanie” resp. zmensenie noznic) v motoroch nebudu velke, aero to moze zvratit. Velmi zaujimave bude, ci sa AM s Adrianom dostanu do top skupinky.
Ferrari nepodcenujem, ale je to Ferrari - pre ich fans a Freda dufam, ze to nebude dalsia katastrofa, to uz Charles bude musiet “utiect”.
Ja len dufam, ze nikto vyrazne neodskoci (hoci riziko je nemale) a bude sa dat na to pozerat 
ja som to nevidel. Max reagoval nejako takto?

He, copak ja tady nekoho nerespektuji, nekomu beru prostor, vzpamatuj se tohle delas ty. Budu komentovat Emila jak budu chtit a kdy budu chtit, staci ti to takhle?
Jasne, vdaka za kamaratske upozornenie.
Neni zac kamarade.