Nové zavesenie Racing Pointu sa zrodilo vďaka Hülkenbergovi | F1online.sk

“Vtedy hovoril o veciach, ktoré by na aute zmenil, ako nastavujeme auto a aké má on z neho pocity. Po Silverstone sme tie zmeny aj urobili, ale nečakali sme, že sa ešte niekedy vráti do auta a bude v ňom jazdiť. Presne to sa však stalo. Teraz dostávame jeho spätnú väzbu na novinky na monoposte. Preto to bolo veľmi zaujímavé a tiež dôležité,” vysvetľuje Green.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13332/nove-zavesenie-racing-pointu-sa-zrodilo-vdaka-hulkenbergovi

Prial by som Nicovi budúci rok miesto v RB. Nestratil by sa tam. Ja osobne mu to prajem viacej ako Pezerovi, ten mi nieje taký sympatický.

1 lajk

nejde o nove zavesenie, ale o novy sposob nastavenia zavesenia a to je sakra rozdiel
copypoint si kompletne predne a zadne zavesenia kupuje od mercedesu takze si ich nevyraba a ani nevyvija, co dostane od mercedesu to nasadi na auto. bolo by neekonomicke aby platil mercedesu za nieco co si potom este musi upravovat
takze ide o zmenu nastaveni a nie nove zavesenie. nove zavesenie nasadia vtedy ked im ho doda mercedes

1 lajk

Viem si predstavit, ze by timy mali skuseneho rezervneho jazdca specificky pre FP1 alebo FP2, ak je takyto prinos naozaj tak velky ako popisuju. Ocividine aj bez 2 treningov dokazu pretekari odjazdit pretek, tim by svoje data dostal.

je to len zbytocne zvysovanie financii minutych na jeden vikend. akurat by sa tym zakryla neshcopnost niektorych jazdcov prirpavit si nastavenie auta na preteky.
skor by som bol za to zeby timy mohli v niektorych pretekoch seozny nasadit tretie - hostovske auto na kompletne cely vikend a preteky. samozrejme s nejakymi rozumnymi obmadzeniami, aby sa v pretekoch nemotali neschopni platitci.