Nejde len o kila. Ide aj o ich likvidaciu a ich nabijanie. Infrastrukturu a dalsie problemy ktore propagatori nespominaju. Na papieri to vyzera dobre, ale je to opijanie cloveka suchym rozkom. A aj ked ma baterka 400kg, ten elektromobil ma pre niekoho vyuzitie, ja to nezatracujem uplne. Ale nutit to ludom prostrednictvom znevyhodnovania ostatnych druhov pohonov je mi totalne proti srsti.
ja s tym naprosto suhlasim. Taxisluzby v meste by mohli jazdit vo vyraznej miere na EV. K tej Toyote treba, ale podotknut, ze Europsky region tvori asi len 5% celkych predajov Toyoty. V tejto prespektive sa nedivim, ze ich europske EV harasenie nerozhadzalo. Taky VW je ovela horsej pozicii.
Stale si hovorim ked uz dnes vieme ze F1 nie je labolatoriom cestnych aut - preco by F1 nemohla ostat bez baterky, atmosfericka = chodili by sme na nu svojimi hybridmi a pozerali by sme sa na technologiu, ktora by bola mimo beznej cestnej premavky, nieco velmi vynimocne a jedinecne.
Tlacitko boost a predbehnem toho predo mnou pricom on sa nemôze branit je CHORÉ.
dlzis mi 13 minut zivota
nedozvedel si sa nic nove?
nie a letmo ojazdene EQB za 35k je celkom atraktivna ponuka
Jdu dražit x3 2018. Drž palce.
Proboha, kde to jsme? Královna motorsportu by bylo být o tom všechno pumpovat na maximum a teď se tady mluví pořád o šetření paliva, úspoře energie, šetření životního prostředí atd … co přesně změní 20 aut jezdících pár 2 dny po pár hodinách jednou za týden/14 dní? Co přesně to ušetří??? Hlavně že se nesmyslně objíždí celý svět a tím se všech škodlivin produkuje tisíckrát více … tohle už dávno není F1 ale Formule Eco 1 kde hlavní je se tvářit ekologicky a nastolovat “trendy” a o závodění až na posledním místě … chce se mi fakt zvracet z téhle šaškárny …
Som ja zvedavý na tie časy na kolo…vraj pomalé a vyjdú na trať a budú o sekundu rýchlejšie ako rok predtým
Ako je mozne ze niektore timy uz jazdia na svojich novych autach na simulatoroch, ked sa na autach moze pracovat az od buduceho roka?