Nova Sport 5 odštartovala novú sezónu F1: Štáb vyrazí na týchto sedem veľkých cien | Magazín F1 - F1online.sk

Exkluzívne rozhovory s osobnosťami F1, zábery priamo z padoku a boxovej uličky, stretnutia s fanúšikmi a predovšetkým priame prenosy z veľkých cien. Aj to sľubuje Nova Sport pred štartom novej sezóny Formuly 1, ktorú budú môcť slovenskí a českí diváci opäť sledovať na stanici Nova Sport 5.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227770/nova-sport-5-odstartovala-novu-sezonu-f1-stab-vyrazi-na-tychto-sedem-velkych-cien

Ďakujem, neprosím, ja zostanem verná F1TV. Človek si tam raz pozrie priamy prenos a už sa mu nebude chcieť vrátiť k eiselemu a spol

4 lajkov

Už máte všichni nastaveného budíka na sváteční čas 2:25?
racing_car

1 lajk

Kajícně doznávám, že první a třetí trénink bude beze mě… Ale však Ty to ohlídáš. Zbytek už mi připadá dostatečně lidský.

2 lajkov

:grin: Já to mám dobré v tom, že nikoho kvůli svým kratochvílím nebudím, ani neruším.
A když :yawning_face:si během přenosu zdřímnu, tak mě taky nikdo nebonzne.

1 lajk

O par hodin zacina nova sezona a tato stranka zatial aktualizovala len reklamy. Piloti a timy stale z 2025 :joy::joy::joy:

2 lajkov

nema zmysel tu travit cas

1 lajk

tiež som toho nazoru..odkedy som prešiel na F1TV je tam citiť extremny rozdiel vo všetkom.. až vtedy človek zistí čo to na tom nova sporte ide :smiley:

Už se to blíží.

image

https://www.facebook.com/share/r/1ByeQH7tiR/

(Spoiler, na konci videa pozdrav pre zelenú partiu) :grinning_face:

Sledujeme F1 na rôznych staniciach, kebyže sa zlepší kvalita obrazu na Nove bola by to paráda. Eisking tím je top :+1:

No uvidíme či sa potvrdia analýzy s viac ako pól sekundovým náskokom Mercedesu pred Ferrari a RBR :upside_down_face:

1 lajk

Já hlásím, že jsem zainvestoval fo F1TV, takže po letech zase nějaký závod uvidím.

Tento víkend to ale nebude, páč máme tradiční skupinovou terapii s kumpány.

Rovnou ale upozorňuju, že jestli Redbull vyhraje hned napoprvé, tak se máte na co těšit, už nebudu takový submisivní lidumil :love_you_gesture::smiley:.

1 lajk

Gratuluji, vidím, že dospíváš. :clap:
Zatím RB vypadá mnohem lépe, než se očekávalo. :+1: Ale třeba Audi taky příjemně překvapilo.

1 lajk

To je v pořádku, tenhle týden to chce zocelené přesvědčené fanoušky, žádné začátečníky! Možná ale neobstojím ani já, v sobotu mám pub kvíz, takže účast v neděli ráno je řekněme nejistá… Ovšem jestli RB fakt hned napoprvé vyhraje, staneš se nejmoudřejším z nejmoudřejších, není pochyb :smile: .

1 lajk

Vozy F3 už vyjely. Nad okruhem je mírně zataženo, ale nezdá se, že by mělo pršet.

Když já tam zatím nemám na koho koukat, a v F2 taky ne. Tam snad na Alexe Dunna. Takže kvůli dorostencům zatím ponocovat nebudu, až pojedou ve dne, tak si tam někoho vyberu.

Já taky čumím na tabulku jak puk a domýšlím se k jakému jménu tyhle zkratky patří.
Třeba právě Sharp bravůrně provlál zatáčkou. Hezký moment.