Lando Norris sa za posledný rok naučil, aký je rozdiel medzi bojmi v strede poľa a na čele celkového poradia. Vyhrávať šampionáty a „len“ vyhrávať sú dve rozdielne veci a britský pretekár na vlastnej koži okúsil, prečo sa toľko hovorí o kvalitách, ktoré majú majstri sveta. On sám však hovorí, že by rád išiel vlastnou cestou.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197010/norrisovi-sa-nepaci-vzita-predstava-o-majstrovi-sveta-chcem-zostat-dobrym-clovekom

. Samozřejmě nepočítám vyslovené psychopaty z kriminálních ročenek, ale o těch řeč není. A k tomu, aby někdo byl úspěšný, nestačí být “bad boy”, těch podmínek je daleko víc, včetně těch, které nikdo neovlivní. Pro mě je podstatné, jestli není nezpůsobilý získat titul - a to podle mě není. Pak už záleží na dalších faktorech - technice (především), kvalitě soupeřů, obyčejné náhodě (zranění, štěstí v konkrétním závodě atp.). Ale doba přeje jednoduchým závěrům.
.

A na tom jediném co se týče titulových šancí záleží. Nemusí být super agresivní atd, ale na trati to chce odvádět dobrou práci s maximalizací možného. Každému nakonec může být jedno jak se s tím Norris vypořádá, ale z toho co jsem letos zatím viděl, mám pocit že ten tlak se na něm jezdecky příliš podepisuje. Sám s tím chce zajisté nějak pracovat, s tímhle se smířit aby zůstal “hodný člověk” není přeci černobílé. Norris to trochu obrací že mezi tím hodným a třeba Maxem “serunavás” nic není, no je tam spoustu dalších mezitříd a vedlejších cest