Norrisovi sa nepáči, keď ho nemajú radi: Snažím sa zanechať dobrý dojem | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren bol kedysi jedným z najpopulárnejších tímov na štartovom rošte. V časoch pôsobenia Carlosa Sainza a Daniela Ricciarda po boku Landa Norrisa tento tím zbožňovala hlavne mladá generácia, ktorú do Formuly 1 pritiahlo Drive to Survive. Aj keď si to McLaren určite neprial, po vstupe do titulového boja poriadne polarizuje fanúšikovskú obec. Tá sa teraz vo všeobecnosti od tímu odkláňa a kritizuje ho za rozhodnutia na trati.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214570/norrisovi-sa-nepaci-ked-ho-nemaju-radi-snazim-sa-zanechat-dobry-dojem

Mám Landa rada, ale tu sa dá povedať len jedno, Lando buď už radšej ticho a len jazdi

Peoplepleaser to bude mat v zivote vzdy tazke

3 Likes

z6PKpC
Ale nie :slight_smile: , klobúk dole, že mu na tom naozaj záleží, len ako sa hovorí: “lvi žerou první!”. :slight_smile:

Já už to psal jinde - tohle není primárně problém Landa či Oscara, je to hlavně o velmi nešťastném nastavení celého McL. Přijde mi, že u nich došel nejdále z celé F1 takový ten korporátní styl korektnosti za každou cenu, snahy o naprostou absenci konfliktů atd. Samozřejmě, že dnes každý tým a jezdec na gridu má vedle sebe PR manažéra, který ho hlídá, říká mu, jak reagovat a čemu se vyhnout atd. Jenže u McL mám místy pocit, že tomu jako jediní fakt věří a přenáší to i do fungování na trati atd.
To by samo o sobě stačilo k problémům, ale je to ještě horší o to, že se do jisté míry mění nastavení celé společnosti a tak už jim to tak moc nebaští ani média a místo pozitivního obrazu se jim i tam smějí :frowning:

7 Likes