Norrisova záverečná dráma: Šťastie, že som vôbec dokončil | Magazín F1 - F1online.sk

Náročný víkend so šťastným koncom, aj keď ten sa mohol pokojne premeniť na hororové vyústenie. Lando Norris zažil v Číne emočnú horskú dráhu a po prejazde cieľom mu poriadne odľahlo. Hrozilo mu totiž predčasné odstúpenie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191977/norrisova-zaverecna-drama-stastie-ze-som-vobec-dokoncil

Čaká nás zaujímavý boj o post jednotky v McLarene, ktorý bude kľúčový pre kariéry oboch a zároveň z toho môže byť aj boj o titul. :slight_smile:

Třeba mu pouze vychladly brzdy, když tak šetřil gumy, že raději ani nebrzdil.

Škoda Piastriho v Austrálii, měl tempo na předjetí Landa (pravda,může si za to sám).

Zatím na mě nicméně působí přesvědčivěji a hlavně pokorněji.

2 Likes

Súhlasím. Som zvedavý aké budú kurzy na WDC, ale Oscar by rozhodne za nejakú stovečku stál. V tohtoročnýlom tímovom súboji mu celkom verím a náskok McLarenu sa zdá byť zatiaľ komfortný.

Tomuto sa hovori presnejsie stastie v nestasti :slight_smile:
Pretoze odstupit (ci stracat pozicie) pre takyto problem v zavere VC by bola velka smola/nestastie.

1 Like

Upřímně bych mu to zatím i přál více.

1 Like

Je to smola a technické problémy sú súčasťou, ale aspoň je jasné prečo nevyhral.

1 Like