Norrisa vyrušujú časové rozostupy na volante: Od Monaka ich nepoužívam | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris zajazdil v Mexiku jedno zo svojich najlepších kvalifikačných kôl, vlastne jeden zo svojich najlepších víkendov vôbec. Britskému pretekárovi nijak neprekážalo, že v prvom tréningu musel prepustiť miesto Patovi O’Wardovi. Už pretekové simulácie v piatkovom druhom tréningu naznačili, že nebude mať konkurenciu. Zvyšok víkendu to len potvrdil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218062/norrisa-vyrusuju-casove-rozostupy-na-volante-od-monaka-ich-nepouzivam

good boy lando, ja tiez jazdievam takto na pc, presne z toho isteho dovodu.

skratka ak mi to ukaze ze som rychlejsi, tak som prilis horenos, ak ukaze ze som pomalsi, tak potom prilis dobieham a robim chyby. ani jedno nie je dobre.

4 Likes

Co jazdievas? ​

f1 hru asi 7-8 rokov staru, ale hlavne Richard Burns Rally, tu staru legendu. Tam kazde vyrusenie, alebo pohlad mimo trate rovna sa strom.

2 Likes

Mi hovor, ja nemám rád ani o ktorú pozíciu bojujem. Keď sa v GT3 prepracujem na TOP3, tak začnem strašne zbytočne tlačiť a robiť nezmysli. Akonáhle neviem o tom, kde som, tak si idem proste svoje.

3 Likes

presne, ak dojdem do bodu kedy uz neviem stlacit cas nizsie. vypnem deltu a do 5 kol sa prekonam.

1 Like

Klobuk dolu, na RBR sa vobec ja osobne necitim hahah, som verny klasickemu Assetto Corsa s vela modmi

Iracing, acc nebo automobilista? :smiley:

na rbr treba lahku, ale ze fakt lahku nohu na plyne.

Rallying is about curbing your natural instinct to go as fast as possible.

1 Like

buduci mesiac vychadza assetto corsa rally a ohlasy su, ze je to nastupca RBR.

ozaj tazka hra. Dirt Rally 1 a 2 ta nebavil ?

1 Like

Css upgradu na lepsi basku s novym addonem. :))) Jestli ted na sebringu nepadne 59.5, tak to vzdavam. :smiley:

3 Likes

potom uz len skill issue

ACC a chcem prejsť na LMU

1 Like

Inac, objavila sa zaujimava teoria Piastriho prepadu - Lando Norris prestal zdielat data s Piastrim v priebehu víkendu… McLaren uz ma titul v konstrukteroch, tym padom uz nie je dolezite aby boli oba auta v predu a tak si Lando nechava svoj setup pre seba a Oskar si musi auto nastavovat podla seba…

1 Like

Čo ty inak jazdíš?

Ja jezdim primarne irko. LMU bylo strasne super, ale posrali to se spojkou, kterou kazdej abusoval… Ani uprimne nevim, jestli uz to opravili. :smiley: A vlastne F1 25 jsem jezdil asi 20 hodin. Ale to uz je arkadovka na styl forzy nebo need for speed…

Co mas za rig, jestli to neni tajny? Stejna otazka plati i na vas @Hedgehog @sixx @Miki

1 Like

Ja by som mal byt akoze najviac ticho, mam len peasantsky logitech G29 ale po novom roku beriem Mozu R5

Proc ticho? Kazdy jsme zacinali na G29 nebo thrustmasteru t300. :smiley: Jezdil jsi nekdy na DD zakladne? Jestli ne, tak te ceka neskutecnej rozdil. Ten direct drive se s remenem neda vubec porovnat.

1 Like

Praveze som DD nemal, toto je moj entry model, chcel som si rovno zobrat tu Mozu lenze na alze pisali, ze k pedalom co su v baleni je este dobre si dokupit pruzinu, ktoru ale logicky na alze nemaju takze musim objednat z odicialneho Moza webu a nechcelo sa mi s tym marnit energiu

Ale doprajem si, musim ale dokupit kompletny rig so sedackou atd

ja som mal nejaky fakt stary volant Momo aj s pedalma, co mi lietali pod stolom, ale uz som v sim dochodku, takze na obcasne rally vysantenie idem kludne na drsnaka cez klavesnicu :slight_smile: to sa na okruhoch samozrejme neda, a uz vobec nie na multiplayeri, tak tam som uz dlho seriozne nejazdil, volant uz je medzi bordelom.

a dirt raly som nehral nikdy, co som videl, tak to islo viac do arkady, som skor na simulacie, richard burns rally, rfaktor, raceroom a pod. plus som vzdy tak nejak kruzil okolo toho, ze skusim iracing, ale vstupne platby ma nejak vzdy odhovorili.