Norrisa už otravujú otázky o Verstappenovi: Nezaujíma ma, kde bude štartovať | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren si v šprintovej kvalifikácii vynikajúco pripravil pôdu na to, aby si v sobotu upevnil pozíciu lídra konštruktérskeho šampionátu, ale môže pomôcť aj Landovi Norrisovi v tom jazdeckom. Pilot McLarenu však dal po piatku jasne najavo, že ho už otravuje dokola odpovedať na otázky o šampionáte a Maxovi Verstappenovi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177717/norrisa-uz-otravuju-otazky-o-verstappenovi-nezaujima-ma-kde-bude-startovat

Hezky reporterku setrel, dokazou byt otravni, Kimi Rai by mohl vypravet.

5 Likes

Má toho dosť Bobe musíš uznať. Maxa + vlastných. A potom blbé otázky. Čo čakať.

6 Likes

Lando Norris má 100 % pravdu pokiaľ ide o jeho vyjadrenia v súvislosti s tým ako sa správa pri pretekaní na okruhoch F1 Max Verstapen. Tí ktorí sledujú preteky F1 už nejakú dobu vedia čoho je Verstapen schopný v prípadoch keď sa cíti na trati ohrozený rovnocenným a možno aj lepším súperom ako je on sám…Som však presvedčený, že Lando dospel nielen ľudsky, ale tiež pokiaľ ide o jeho pretekárské schopnosti. Vyjadrenia Landa sú konzistentné a racionálne. Treba len dúfať, že vedenie stajme Mclaren si už konečne uvedomí, že v pretekoch na VC Brazílie ide o poslednú i keď zrejme už len teoretickú šancu Landa Norrisa zredukovať veľký náskok Verstapena v pretekoch jednotlivcov… A tiež treba veriť tomu, že Oskar Piastri si to uvedomí tiež a Landovi na trati nejakým spôsobom pomôže…four_leaf_clover:

5 Likes

VER a NOR to se neda srovnat, dva rozdilne svety, levely.

1 Like

Tento víkend sa ver. k norisovi ani nepriblíži takže pohoda

Máš pravdu …ten dobrý a zlý, slušný a neokrôchaný, sympatický a neznesiteľný. Tak to je.

Ne, NOR spickovy pilot, VER odpad.

Lando, hlavně klid. Na otázce nevidím nic špatného a že by ho pozice Maxe nezajímala tomu nevěřím ani za mák, naopak je třeba ho mít na radaru když se Max při jízdě zaměřuje na něj neférovými způsoby. Trochu mi ta uvolněnost u Landa schází, chápu že je to v jeho pozici sakra těžký ale mám pocit že takhle ho to fakt semele.

1 Like

Myslim ze Norris nasel recept.

Když Lando vše vyhraje. Bude mistr světa.
Mark my words.

To není zase tak těžká předpověď. :stuck_out_tongue:

Tak nejdřív po Zandvoortu, a potom po Singapuru jsi vykřikoval, že McLaren vyhraje všechno dominantně. :stuck_out_tongue:

McLaren má kolik výher? 4-5?
Takže jsem se 4 výhrami + 2 sprinty dost odvážný. :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

1 Like

To jsi ale v původní příspěvku nepsal, tam jsi psal že pokud vše vyhraje, tak bude mistr. :stuck_out_tongue:
Pokud tvrdíš, že vyhraje všechno, tak to je odvážné až možná naivní tvrzení. :smile: Za mě nevyhraje všechno ale i tak mu to bude stačit.

Těžko říct. RedBull má výhodu, že se jedou tratě, kde se skoro nebrzdí.
Tyhle tratě, co mají flow jim jdou. Takže RB také urve nějakou výhru.
Není šance pro McL.

Jestli RB v současném stavu urve výhru, tak jen čistou haluzí. Za normálního stavu to bude McLaren -Ferrari.

2 Likes

S aktuálnou rýchlosťou v RB budú radi ak sa postavia do konca sezóny na pódium :smiley:

2 Likes

Nevím, co znamená normální stav.

Normální stav je když závod neovlivní nějaké neobvyklé okolnosti jako déšť/střídající se podmínky, větší nehody, načasování SC/RF, atd.

Je hezké, že do normálního stavu počítáš i Ferrari. :grin: