Norrisa prekvapujú jeho výsledky: Vzhľadom na to, aké mám nanič pocity… | Magazín F1 - F1online.sk

Na jednej strane garáže bezchybný a suverénny Oscar Piastri, na druhej strane Lando Norris, ktorého chyby by sme mohli zaznamenávať rovno do zošita. Pilot McLarenu nie je spokojný so svojimi výkonmi a vysvetľuje, že monopost mu nevyhovuje. Preto vidí aspoň drobné pozitívum v tom, že opäť skončil na pódiu a stále je lídrom priebežného poradia šampionátu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195321/norrisa-prekvapuju-jeho-vysledky-vzhladom-na-to-ake-mam-nanic-pocity

Čo si asi myslia zamestnanci McLarenu, že sa v najlepšom a dominantnom aute necíti dobre a hovorí to verejne?

Stellovi ich nie je ľúto? :thinking:

3 Likes

Doructe Landovi tuto moji message:

Nauc se v kokpitu nepremyslet, jenom jed, jed, jed…

Cetl jsi ji? Jestli ano. Pomohlo ti to? Ja si myslim, ze tohle bud clovek ma a nezbavi se toho a nebo tim neni obdarovanej. Sam to mam a obcas usnout je otazka par hodin. :slight_smile:

1 Like

Jde se toho zbavit docela lehce, nepotrebujes ani knizku.

Zaklad je ten, ze si clovek mysli kdyz nebude premyslet tak prece zhloupne a to je point, nezhloupne.

On je totiz rozdil uvazovat u toho co delas, v praci atd. nebo prave to prebytecny, zbytecny premysleni.

Pak uz staci na popremysleni si, ktery nas prepadava vsechny bez vyjimky si vyhradit vhodny cas a formu, ja mam 1,5-2h skoro denne bud in-line nebo jen chuze podel reky, uz jsem tak zvyklej ze je to soucast dne a rozdil je velky, zmeni ti to zivot k lepsimu.

Ja uz to tedy pouzivam i v ramci prace, pouziva to i Newey, vsechny slozity veci co potrebuji vyresit nechavam na to svy premysleci pasmo, 15-20 min. i kolikrat staci a je to mazec, proste to funguje.

Pokud te ale jen trapi to, ze nemuzes usnout, proste se nejak unav, to je nej, nekdy pomuze 2dc piva, na me to zabere hned.

1 Like

Máme tu ďalšieho vyplakávača? Alebo celé vedenie zožiera, že Piastri sa ukazuje ako lepší pilot. Tak teraz musia ešte aj meniť monopost aby viac vyhovoval Norrisovi :man_facepalming:

Overthinking je asi skor problem inteligentnejsej casti populacie, ale este kusok inteligentnejsi ludia dokazu ignorovat myslienky co ich nikam nedovedu a k tomu aj spomaluju alebo paralyzuju. Tazko povedat ci je toto Landov problem, myslim si ze ma okolo seba aj sportovych psychologov a rady z ineternetu urcite nepotrebuje. Skor si myslim ze je este dost zhyckany, nema v sebe ten “lovecky instinkt” co ma Verstappen, Alonso, Hamitlon, Ocon… Aj pri tych rozhovoroch posobi prilis infatilne, chrumkavo ale urcite nie ako jazdec co ide pre vitazstvo. Potreboval by sezonu aku mal Max v 21, mozno mu ju poskytne prave Piastri - zda sa ze tento chlapec nema ziadny mentalny problem a proste jazdi.

Pisal som to minuly rok a stoji si za tym aj teraz, ma talent ale na to byt na spici este zatial nema.

1 Like

Na tohle tabulky neexistují, případně existuje spoustu vyjímek. Třeba Senna byl hodně inteligentní a dodnes ho beru jako nejlepšího jezdce kterého jsem kdy v F1 zažil.

Z druhé strany je taky pravda, že třeba Letka černých panterů dosahovala nečekaných úspěchů a byla od bombarďáků velice žádaná.

Co si asi myslia o svojich profesionalnych vykonoch zamestnanci RB ,ked ich kazdy radi na 4priecku :smiley:
Na tim treba byt vzdy tvrdy a nepolavovat. Videli sme pred rokom, ako ich preskocilo ferrari aj rb.

Vsak lepsi ako stvrti tento rok nie su. Ferrari je za nimi len vdaka dvojitej DSQ.

2 Likes

akoze, keby piastri v australii ustal ten smyk a nepolozil by to do travy, od coho mu chybal mozno metrik, tak mame suverenneho lidra sampionatu teraz. no lando zaber, nech to nabuduce urves pre seba.

Nezabudaj, ze do teraz zbieral body za RB len jeden jazdec.