Norrisa mrzí, že zatienil Piastriho triumf. Uvedomil si tiež, že to mal spraviť inak | Magazín F1 - F1online.sk

Prvé víťazstvo Oscara Piastriho malo istú pachuť. Postaral sa o ňu v prvom rade tím, ktorý to strategicky nespravil optimálne. Časť viny si však pripisuje aj Lando Norris, ktorý priznal, že na svoje počínanie nie je príliš pyšný.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165293/norrisa-mrzi-ze-zatienil-piastriho-triumf-uvedomil-si-tiez-ze-to-mal-spravit-inak
1 Like

Mozno niektori nebudu suhlasit, ale dalsie rozumne slova Lando :+1:

7 Likes

Vyzreté vyjadrenie vyzretého pilota. On ten titul nakoniec ešte tento rok dá. O pohári konštruktérov niet pochýb.

3 Likes

Má u mňa plus.Nie každý si dokáže priznať že nieco mohol urobiť lepšie respektíve že urobil chybu.

2 Likes

Není moc co dodat, ti kteří by ho chtěli vidět jen jak si to jen sobecky žene za vítězstvím to asi nepochopí nebo to vidí jako slabost, nebo hloupost, ale Lando s McLarenem to dělá jinak a chce to jinak, tečka :slightly_smiling_face:

3 Likes

Jeden pokazeny štart a jeho dôsledky sa riešia este niekolko dni potom …

2 Likes

Myslím, že by mu nedovolili pretekať, požiadali by ho aby šetril mediumky koli Hamiltonovi na tvrdých. Ale šancu by mal pri prípadnej Piastiho chybe.

1 Like

Zaklad je mit ciste svedomi, i kdyz Lando je v tom nevinne, Mclaren se zalekl Hamiltona, po tom co vyhral v Silverstone byl neznama, i kdyz ten nestacil na Verstappena, jeli na jistotu.

2 Likes

Vymýšľaš až príliš. z posledných 3 pretekov 2 vyhral Mercedes

Mclaren nemá najlepšie auto.
Ma ale na na Start stop okruhy akým bol Hungaroring a v podstate aj Miami takže by som si tým pohárom konštruktérov zďaleka nebol istý lebo tie timy 3-4 si budú kradnut vitazstva. Mclaren sa moze tesit na Singapur tak akurat

Uz teraz v Spa pochopis, ze McLaren nema sancu.

Ja niekde pisem ze McLaren ma najlepsie auto a Lando ide na titul?
Nechapem…
Dokonca som jeden z tych, co tu mal nedavno diskusiu o tom, ze nie je korektne tvrdit ze napr. v Rakusku mal naj monopost McLaren, takze neviem preco mi to pises.

1 Like

Uz je jedno co povie…ci slova mladika za volantom alebo vyzreteho pilota…nemal Piastriho pustat…to je cele

1 Like

Tak kazdy moze mat svoj nazor.
Uz len teda presviedcat Landa a McLaren, nie mna… :slight_smile:

1 Like

Nedá, to by musel Max končiť pravidelne úplne mimo stupňov víťazov. Ale vyzreté to od Norrisa je. Na to, ako ho nemám rád, tak tu prekvapil.

sorry, to malo byt na Ronie -ho , kedze si je isty konstruktersky titulom…

este raz, pockajme si take 2-3 preteky, a ked bude McLaren zo 6 pokusov 3x na podiu, poviem ok. Ale nebude :slight_smile:

McLaren nema naj auto na vsetky okruhy. Bodka.

Můžeme se klidně vsadit.

Ruth Buscombeová ve Weekend Warm-Up řekla, že Oscar Piastri ztratil tempo ve druhé části závodu v Maďarsku poté, co vyjel mimo trať, kde si pravděpodobně poškodil vůz.

Společně se strategickým týmem F1TV spočítali tempo jezdců McLarenu a zjistili, že v běžném boji, bez týmových příkazů, byl Norris na celé trati o něco rychlejší - tři kola před koncem závodu by předjel Piastriho.

Je to možný, závěr druhého stintu a ten poslední nebyl nejpřesvědčivější. Vlastně to dokazuje že normálně na to vítězství svou výkonnostní měl, ale chce to vyvarovat se chyb. SPA je jeho oblíbený okruh, jsem zvědav :slightly_smiling_face:

Vyhraje druhé místo, hned za Landem.

Pěkný výsledek :slightly_smiling_face:

Kvalifikační predikce

1 Like