… a je to ještě horší když ten před tebou nedodržuje pravidla.
Uz si trapny
ci si na tom h0nis?
Jsi tou pravdou nějak zdeptanej, k tématu nic? Chápu
Je to o meraní všetkým rovnakým metrom. Uvidíme, čo spravia komisári, až bude niekto pred Maxom kľučkovať v brzdnej dráhe – čo je otázka času.
Najviac ma ale fascinuje, že Max vrazí do Landa, ale “strategickú chybu” spravil Lando. Však výsledok súboja mohol byť úplne opačný: DNF Verstappena a pokojne aj víťazstvo Norrisa – dôsledky kolízie sú čistá náhoda.
Ja som stym v pohode to vy si tu honkate ako 13 ročný
Norris je sklamanim. V subojoch je jalovy, a ked ma sancu na vitazstvo tak to takto pokasle. To co predvadzal? 3 DRS zony a nevie si pripavit utok? Pusta to tam s kilometra ako na playku. Narazi do Maxa ked sa pach kde uz nie je miesto a odrovna si preteky.
Jak Lando tak Max by mali dostať grid penalty. Lando za to jeho hnusné doslova “strmhlave bombardovanie” Maxa a Max za vyblokovanie súpera po tom incidente.
Max nikoho nevyblokoval mal dost miesta aby nebural. Lando isiel rovno do Maxa. Pozri si podobne incidenty v minulosti v tej zakrute, ziadna penalizacia.
Ferrari uz zozulo a vyplulo aj Vettela a Alonsa, ktory uz mali v tom case tituly na konte a boli obrovske hviezdy. Oproti nim je Leclerc stale nic, takze nie je sa comu divit, ze je frustrovany po tolkych rokoch. Stale je to jazdec “len” so 6 vitazstvami.
Dej si tam Hama na win
vyplakávajú? v článku vidím zopár citátov Norrisa, ale žiadne vyplakávanie tam nie je. Len strohé konštatovanie, že nič by na svojom počítaní nemenil a že tentokrát to dopadlo proste tak ako normálne nechce. To je celé.
Áno, niekedy v návale emócii to môže vyzerať, že vyplakávajú, ale to sú fakt len emócie. Aj v minulosti piloti reagovali podobne, len sme to nevideli, lebo neboli sociálne médiá, ktoré by nám to tlačili pod nos. Teraz sú viac pod drobnohľadom a tak sa ukazujú aj slabiny ich osobnosti
Kdy to vyzkoušíš?
Ten Verstapen to ani neriesi…palec hore