Norris znovu preskúmal incident s Verstappenom: Nič by som nezmenil | Magazín F1 - F1online.sk

Navíc teď už si Max nedovolí porušit pravidla a na bouračku si dá větší pozor, bude více pod drobnohledem :wink: Mělo by to být v Silverstone super když na tom budou zase podobně a tentokrát to bude fér souboj snad i od Maxe. Fakt se na to těším :muscle:

Ale nezapomínal bych i na ostatní :grinning: :+1:

1 Like

mercedes bude zeliezko v ohni, nedivil by som sa ak by silverstone vyhral prave Lewis … to by bol masaker pre fans, aj pre team - konecne Lewisov win, na ich domacej pode :+1:

1 Like

Nejspíš nevyhraje.
V Rakousku, v Barceloně byli v pasážích, ze které se z 90% skládá Silverstone, slabí.

to sice jo, ale Lewis kazdykrat tvrdil, ze jazdil houno … teraz mozno nebude

ja si myslim, ze pojde po vyhre, ak nezmrvia kvalifikaciu …

V kompetitivním autě i Charles (stále v to věřím) (jen nevím, jestli to auto bude mít).

Ale tak to má být. Sportovci rostou se svými soupeři. Maxe kovala dominance Mercedesu, Landa vykovává soupeření s Maxem.

3 Likes

Vyhraje Russell? :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning:

V Rakousku od 1 do 4 to bylo tak even. 5,6,7,8,9,10 jim tam RB naložil 0,3-0,4s

redbull ma priniest na Silverstone upgrady, marko potvrdil

Klidně ať. Nezlobil bych se, kdyby to byla stejná story jak v Rakousku. :slight_smile:

Hups :smile:

Otevřu tipáč a hned to na mě vyskočí. :smiley:

Jako 16, celkem zajímavé :thinking: Max 1,58? Kolik měl v Rakousku? Jasný favorit to dle kurzu vypadá.

Jinak k těmto kurzům by měly existovat i reverzní. Velmi si to zjednodušují lumpové.

Je toho tam více.
Třeba se mi líbí. Kolik jezdců bude klasifikováno.
Méně než 17,5 v kurzu 2,45… což je krásný na zkoušku. :slight_smile:

https://www.tipsport.cz/kurzy/motorsport/formule/grand-prix-2024-120090?matchId=5996700

Téměř desetina na to že McLaren nebude mít double :thinking: Považuji to za výhodné.

Jenže to musíš poslat aspoň za 30+. :smiley:

100 000, aby jsi měl na 2 dny zajištěny výdaje :smile:

Když jsem naposledy chtěl vsadit větší obnos tak mi to napsalo že mohu dát maximálně 12500 na sázku. Nevím zda teď už je to jinak.

Někdy to tak je. Na tipáči můžeš vyhrát maximálně 10m čistého.
Pokud vsadíš raketu na nějaký sport, kde se netočí peníze na sázkách, tak se může stát, že ti to někdo musí schválit. Dobří sázkaři mohou vsadit jen pár kč a ještě jim to musí schvalovat. Ti nejlepší sázet v ČR nemůžou. :smiley:

2 Likes

Tady s tebou nesouhlasim. Maxovi hateri maji svuj svet. Tohle tam vidime my, protoze vnimame realitu. Oni v tom vidi, ze priste Lando vyboura Maxe, anebo neco uplne jineho.

Ale s tim zbytkem souhlasim. Jen ta posledni veta. Ne ze by na ni bylo neco spatne, logiku ma, ale ja si myslim ze to tam Lando opravdu udelal dobre, ale mel jet na ten obrubnik a dal toho Maxe trapit.

Maxe, podle meho, nelze jen tak predjet, kdyz mas jen o trochu rychlejsi auto. Predjet takhle Maxe ti zabere cas. Podle me je to vic o vytrvalosti nez o priprave.

Ale tak uvidime kdo ma pravdu. Treba zrovna ty.

Srazí se znovu? Aspon by byla F1 zase o něco zajímavější.