Norris: Vzdať sa víťazstva bolí | Magazín F1 - F1online.sk

Keby sa v tejto sezóne udeľoval majstrovský titul za zahadzovanie šancí na víťazstvo, Lando Norris by bol najhorúcejším kandidátom na jeho zisk — ak by aj toto nezahodil. V Maďarsku môže mať ťažké srdce na svoj tím, ktorý mu prikázal vrátiť triumf Oscarovi Piastrimu, ale predchádzal tomu ďalší pokazený štart, ktorý má byť skutočnou príčinou Britovej nespokojnosti.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164718/norris-vzdat-sa-vitazstva-boli

Ano, jestli jsem byl u předešlých závodech na vážkách kdo jak moc je vpředu nejrychlejší, tak tady už byla vskutku od startu vidět výkonnostní marže ve prospěch McLarenu. Zasloužený double a klobouček s tím jejich vývojem.

Amatéri :grinning:

nic ferove na tom nebolo, team nemal najmensi dovod ziadat Norrisa pustenie kolegu pred seba. Kolega dokonca ani nedokazal stiahnut stratu priamo na trati, tak musel Norris skoro zastavit, aby tych 5sec na rovinke Pia dotiahol. Hnus velebnosti, daleko vacsi ako Rakusko s Baricellom a Schumacherom. Velke minus pre team mclaren!

4 Likes

No, zvážíme-li, že je před náma ještě 11 závodů- pokud se nepletu, tak po dnešku už si nejsem tak jist, že má Max už jistý titul v kapse i když má zatím luxusní náskok. Jenže zdá se, že Mclaren má skutečně zřetelný náskok, který nelze jen tak lehce eliminovat jezdeckou dovedností, ani zkušenostma.Navíc Ferrko je taky v útlumu, takže se nedá moc spoléhat, že si budou soupeři vzájemně krást body-možná by mohl občas Mercedes překvapit. No uvidíme, v každém případě bude sezóna ještě zajímavá.

1 Like

mclaren zrejme na vitazstvo v sampionate nejde, ked robi taketo preslapy a svojho bodovo lepsieho jazdca pol velkej ceny potapaju, ze to bolo az trapne. Uz som to pisal k inemu clanku, tych 7 bodov este Landovi moze na konci roka brutalne chybat… tomu co vymyslel vymenu na cele treba nakopat r1t.

4 Likes

Nechapem preco by zvlastne rozhodnutia boxoveho murika mal zehlit Norris ?!
ano na zaciatku siel lepsie Oscar ale na konci zas Lando, akoze kde tam vznikol Oscarovi narok na vitazstvo ? a to mam Oscara ako jazdca naozaj rad.

Toto v McLarene pekne zbabrali.

Ako pise kolega vyssie zasluzia si prehrat tento rok o 7 a menej bodov.

4 Likes

Lando si dnes víťazstvo pohnojil sám. Bol zjavne rýchlejší ako Piastri. Ak by si s ním vymenil pozíciu čo najskôr, mal by kopec času a aj dobré šance predbehnúť ho. Takto ku koncu mu už len pozeral do výfuku.

Gratz pre McLaren, my sme mali dnes pódium len so šťastím, ze v Maďarsku sa takmer nedá predbiehať. Dobrá práca Lewis.

1 Like

Fandil jsem moc Oscarovi, jenže tohle je hořkosladké vítězství. Bohužel, vítězství si nezasloužil a Lando byl za mne okraden. A to velký fanda Landa nejsem … ale oscar i kdyby jel první do boxů, tak ho Lando stopro dojede a předjede … za mě McLaren zas ukázal, jací jsou babráci …

3 Likes

uprimen to bolo čista katastrofa neznašam ked toto sa robi že jeden jazdec umiselne spomali aby kolega ho dobehol a predbehol a ešte tak jedno značne nemohl y to maskovať za nejake problemy napriklad problem z brzdamy nebo z motorom na druhu stranu je fakt že sa dotoho Mecleren do stal sam nechapem načo povolali norrisa skor do boxov prečo ? keby to urobily normalne a norris pak dokazal kolegu dohnať a pred behnuť bolo by to ok a nykto by nebol proti ale toto bolo sakra divne

1 Like

Zvláštne emócie sú po dnešných pretekoch. Jedna vec je, ale pravda, že Lando má v poslednom čase mizerné štarty. Keby ho aj dnes nepokazil tak toto by sa nemuselo riešiť

Súhlasím, že má mizerné štarty, ale toto sa takto nemalo riešiť ani keď ten štart pokazil.

Norris mal lepšie pretekové tempo zato, že to pretaktizovali on nemohol vyhral by aj bez toho.

Nemalo, ale možno štart priklonil trochu misky váh na stranu Oscara. Každopádne toto bola ukážka toho ako sa to nemá robiť

1 Like