Norris vyzýva svojich fanúšikov, aby Piastriho nevypískali, ale ho podporili | Magazín F1 - F1online.sk

Britských jazdcov čaká domáca veľká cena. V Silverstone sa môžu tešiť na obrovskú podporu, pričom Lando Norris bude mať dokonca postavenú vlastnú tribúnu, na ktorej sa objavia len jeho priaznivci. Nebude ich vôbec málo, preto by sa jeho súperi mali pripraviť na možnosť, že Silverstone ich neprivíta s otvorenou náručou. Norris však žiada fanúšikov, aby na nikoho nebučali a nikoho nevypískali.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205863/norris-vyzyva-svojich-fanusikov-aby-piastriho-nevypiskali-ale-ho-podporili

Pripomina mi to vyzvu riaditela z Obecnej skoly, aby deti neolizovali zamrznute zabradlia.

9 Likes

dobry soused lando.

je fajn prijat aj najvacsieho supera s respektom, bez nejakeho zneprijemnovania (ako napr trapne nocne hulakanie pred jeho hotelom) a porazit ho cestne v jeho najlepsej forme.

2 Likes

Tomuhle klukovi budu fandit i kdyby se nestal nikdy mistrem světa. Má srdce na pravém místě a to je víc než titul mistra světa ve formuli 1. Díky Lando za to jaký jsi, v tomhle světě je to hodně potřeba.

4 Likes

To jen nedosáhneš ve své duši na svoji emapatii, nemáš k ní přistup a proto to nikdy nepochopíš.

A ty mas? Alebo tiez nie a preto adorujes landa lebo chces byt ako on?

Máš v tom dost zmatek kámo…nemyslím že je potřeba to dál řešit.

3 Likes

Landove slova su sympaticke a spravne, nerozumiem co je na kritiku…
Lando si uvedomuje, aki dokazu byt fanusikovia, aj ti jeho a je pekne co povedal, nie je dovod mlcky podporovat nevhodne spravanie (ktore vidiet niekedy aj tu).

Navyse, narozdiel od niektorych fans, Lando ma s Oscarom zatial nadalej velmi fajn vztah, uprimne som prekvapeny ako casto su spolu vyrehotani a ako “funguju”, napriek situacii.
Ak by tak fungovali aj vsetci fanusikovia, taketo slova by neboli potrebne :slight_smile:

3 Likes

Je z teba nejaký Bad Hedge Hog poslednú dobu. Ideš tu full Jos mód do každého. :sweat_smile:

1 Like

Až mi pripomínajú chlapcov z Mercedesu 2013-2014. Uvidíme, či budú bojovať o titul aj nasledujúce roky a budú pripomínať tých istých dvoch, ale 2015-2016. :sweat_smile:

2 Likes

Tak zaujima jak to myslel ale okej aj to je odpoved

1 Like

Tebe zajímá jen vyvolávání hádek

3 Likes

Je to hodnej kluk. Ten jakoby tam ani nepatril. :+1:

Nerozumiem tejto Norrisovej výzve. V Austrálii Pastri na Norrisa podobné výzvy nemal. Podprahovo vplýva na britských fanúšikov a začína psychologické hry, čo mi nepríde celkom fér. Dúfam, že Piastri zožne podobné ovácie ako Norris a vyhrá.

6 Likes

Piastriho nemám rád, ale zatím se mi nezdálo, že by ho za něco měli vypiskávat. Ani mě nenapadlo, že by ho v Silverstone mělo čekat něco ve stylu “Piastri dostane od fanoušků bídu.”

Norris mi to “nenápadně” připomněl.
Teď bych měl chuť Piastriho vypískat. :grin:

Nenajal Norris nakonec toho Rosberga? :smile:

5 Likes

No je to možné, ja ale v tom Norrisovom vyhlásení tak trocha čítam obavy z Piastriho. Nakoniec aj tak v Silverstone bude mať najväščie ovácie Hamilton.

4 Likes

1 Like