“Je samozrejmé, že potrebujete mať najlepšie auto. Myslím si, že na 95 percentách pretekov sme to najlepšie auto mali,” vyrátal Norris . “Na pár z nich sme neboli dostatočne rýchli, napríklad v Monze. Povedal by som, že v Baku sme mali byť najrýchlejší a mali sme dostatočné tempo, ale neodviedli sme veľmi dobrú prácu. V Monze sme však neboli dosť rýchli.”
Zda se ze Lando to vidi velmi podobe jako vetsina lidi pusobicich v F1. Takze to asi pravda bude.
Pre konštruktérov je však najdôležitejšie mať dvoch dobrých pilotov. Množstvo tímov má dvoch skvelých jazdcov. Aj keď to nerád hovorím, ale žiadna dvojica nemá za sebou toľko úspešných víkendov ako Oscar a ja,”
Uvidime, zda je to vitezna strategie. Zatim bezesporu vychazi.
At tak nebo tak, pres vsechny vyhrady k jeho, nebo Oscarovym vykonum, oba jsou na cele a delaji tuto sezonu zajimavou. Max se muze pridat, ale i bez nej bude na co se koukat.
Nekdo sice rika, ze by to byli slabi sampioni, ale ja si to nemyslim. Celi asi nejlepsimu pilotu vsech dob, minimalne soucasnosti a jeste k tomu svadi souboje mezi sebou, kde se kazde zavahani pocita. Tlak musi byt neuveritelny. A tak nebo tak, porad se k sobe chovaji s velikym respektem.
Nutno podotknout, ze tuto situaci nezvladli ani Lewis s Fernandem a to necelili takove vyzve (pri vsi ucte ke Kimimu), jako tihle dva.
McLaren kazdopadne tuto sezonu
.