Norris varuje: Takmer vždy sme mali najlepšie auto, ale teraz je Red Bull na našej úrovni | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2025 bola až do letnej prestávky v jasnej réžii McLarenu. V posledných týždňoch sa však veľký náskok britskej stajne začal zmenšovať. Podľa Landa Norrisa sa Red Bullu dokonca podarilo dotiahnuť na jeho stajňu. Upozorňuje preto na veľkú hrozbu s menom Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215014/norris-varuje-takmer-vzdy-sme-mali-najlepsie-auto-ale-teraz-je-red-bull-na-nasej-urovni

Tak Lando je nacase pridat tam nieco navyse k tomu autu.
Aby si bol rychlejsi ako RB.

“Je samozrejmé, že potrebujete mať najlepšie auto. Myslím si, že na 95 percentách pretekov sme to najlepšie auto mali,” vyrátal Norris . “Na pár z nich sme neboli dostatočne rýchli, napríklad v Monze. Povedal by som, že v Baku sme mali byť najrýchlejší a mali sme dostatočné tempo, ale neodviedli sme veľmi dobrú prácu. V Monze sme však neboli dosť rýchli.”

Zda se ze Lando to vidi velmi podobe jako vetsina lidi pusobicich v F1. Takze to asi pravda bude.

Pre konštruktérov je však najdôležitejšie mať dvoch dobrých pilotov. Množstvo tímov má dvoch skvelých jazdcov. Aj keď to nerád hovorím, ale žiadna dvojica nemá za sebou toľko úspešných víkendov ako Oscar a ja,”

Uvidime, zda je to vitezna strategie. Zatim bezesporu vychazi.

At tak nebo tak, pres vsechny vyhrady k jeho, nebo Oscarovym vykonum, oba jsou na cele a delaji tuto sezonu zajimavou. Max se muze pridat, ale i bez nej bude na co se koukat.

Nekdo sice rika, ze by to byli slabi sampioni, ale ja si to nemyslim. Celi asi nejlepsimu pilotu vsech dob, minimalne soucasnosti a jeste k tomu svadi souboje mezi sebou, kde se kazde zavahani pocita. Tlak musi byt neuveritelny. A tak nebo tak, porad se k sobe chovaji s velikym respektem.

Nutno podotknout, ze tuto situaci nezvladli ani Lewis s Fernandem a to necelili takove vyzve (pri vsi ucte ke Kimimu), jako tihle dva.

McLaren kazdopadne tuto sezonu :+1: .

3 Likes

Jeden zubatý brnenský pes by to Landovi vysvetlil, že klame a že vôbec nemá dominantné auto. :slight_smile:

1 Like

Myslíš puffa? :joy:

Zacit vytlacovat z trate a rikat tomu zavodnicky skill :yum:

Jazdecký skill je to oprieť o múr ako sa to podarilo Luimu v Holandsku :joy:

Tu narazku na meho milacka Kimiho ti do smrti smrtouci neodpustim :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Situaci nezvladl v prvom rade Ron Dennis.
Čítali sme jeden pohľad v knihe Mechanik.
Som veľmi zvedavý aký bude pohľad v knihe ktorú napíše FA po skončení kariéry. :slightly_smiling_face:

5 Likes

A sakra, tak u tebe me to opravdu mrzi. :pensive:

1 Like

To nezpochybnuji. Taky to tak myslim. Kazdy jeden z nich mel schopnosti na zisk titulu. Ale situace byla v teamu slozita. I ted je slozita.

1 Like

Nie, ten nie je z Brna. Myslím miestnu legendu Honziho Hogra. :sweat_smile:

Jaj no nepoznám miestnu legendu veru

Co Josíku mopsíku, zase beze mě nemůžeš být? a zase máš potřebu ukazovat svojí blbost? Neříká Lando, že měli 95% nejlepší techniku, ale ne dominatní? logicky, kdyby byla dominatní, tak je to 100%, ale ty zase nechápeš ani podstatný rozdíly, tak si běž lehnout zase do sklepa mopísku, než tě zavolám.

1 Like

Uz sa ti prihlasil sam. :point_up_2:

Jeho prezyvka je rakovina fora, hanba rodiny alebo zeleny s!mpanz. Na tieto tri reaguje najcastejsie.

Kedysi tu kolovala aj jeho fotka. To si mal vidiet ten cirkus toho klauna. Dodnes sa z toho nespamatal a ma mindraky, ze tu ludia videli jeho xicht.
:clown_face:

1 Like

Na něco víc se nezmůžeš? Ty jsi fakt prostě tupej chudák :smile:

3 Likes

Hovoril som ti. Na tie tri oslovenia reaguje vždy. Vždy sa v nich nájde. On je ako dobre vycvičený pes, ktorý pribehne na každé zapískanie. :joy:

3 Likes

No je to asi verný havko.

1 Like