Norris: V bežnej premávke mám väčší strach než na trati | Magazín F1 - F1online.sk

Pretekať v rýchlosti nad 300 km/h, brzdiť na poslednú chvíľu a bojovať so súpermi koleso na koleso v zovretí bariér chce silný žalúdok. Pilotom Formuly 1 rozhodne nechýba. Aj ich však niekedy opúšťa odvaha. Lando Norris prezradil, že v bežnej premávke s ostatnými smrteľníkmi sa necíti príliš komfortne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184496/norris-v-beznej-premavke-mam-vacsi-strach-nez-na-trati

“*Keď som však na trati, tak ľudom okolo seba dôverujem — aspoň do istej miery, nie každému,”
:rofl: :rofl: :rofl:

jj, takemu Maxovi sa da doverovat, ze ta nevyrazi pri predbiehani :smiley: Ale on aspon nekluckuje hore dole v brzdnej zone ako kolega Piastri, alebo Ocon, Magnussen atd…

a to ani nejazdi po R1.

1 Like

bezna premavka je nebezpecnejsia… celna zrazka v beznom aute je skratka nebezpecnejsia ako vacsina nehod v F1… hlavne v poslednych rokoch

no videl som ho na vianočných nákupoch s F40 tkou, to by som sa bál tiež :smiley: