Norris: Už teraz mám hlad po ďalších víťazstvách | Magazín F1 - F1online.sk

Pro mě je Senna nejlepším jezdcem všech dob. Chápu, že někteří více fandili Prostovi, ale mi se Balestreho klika, kterou Prost tak výrazně využíval hodně příčila.

Neděs mě. Dnes v noci zase neusnu. :grin:

1 Like

image
ked sa budes niekedy citit zbytocny, spomen si na tento vytvor :smiley:

Fanoušci musí vzít zodpovědnost do vlastních rukou a netěšít se z toho, že jí jezdci na video nudle jednou hůlkou. Pěkně celou FIA s Pirelli vytahat za zobáky a něco začít dělat. :slight_smile:

Dnes by ani monzunky nepomohly.

1 Like

ja som myslel nejake realne riesenie :smiley:

To myslím vážně. Kdy vznikaly revoluce? Když už pohár přetekl a lid to vzal do vlastních rukou. :smiley:

tak ale u F1 cirkusu to je specificka situacia … tam uraduju prachy a lobbing. tam aj keby sa piloti komisari a vsetci fanusici postavili na bojkot, tak sa nezmeni nic

V blízké době se to nestane.
Je moc nových a mladých fanoušků, kteří se natáčí u televize jak brečí u vítězství svého oblíbeného jezdce. Fanouškovství v F1 je z 90% v podstatě v plenkách. Lidem zatím stačí málo.

ono mne pride, ze tymi klasickymi ocami, ktorymi sa napr fanusici aj tu na fore pozeraju na tu formulu, uz moc nejde pozerat … meni sa tam ranec veci za pochodu, a hlavne veci ako netflix tomu davaju novy pohlad do “zakulisia” (nemyslim teraz autenticitu)

myslim, ze nova era o dva roky bude zlomovy bod pre vela “tradicnych” fans

Historicky jsem fandou Niki Laudy a to z hodně důvodů. Byl to člověk neobyčejného talentu a vůle. Neumím si představit nikoho z jeho předchůdců, ani následovníků, kteří by byli schopni po takové nehodě to co on! Po jeho odchodu jsem žil několik let ve vzduchoprázdnu-F1 jsem sice sledoval a nenechal si ujít žádný závod, ale moc jsem neřešil např. jestli vyhraje Senna, nebo Prost, bylo mi to celkem fuk. Uznával jsem oba. Senna byl o něco talentovanější a v ryzí rychlosti určitě lepší, Prost byl zase Laudovštější, jezdil promyšleněji a efektivněji. Dost hříchu tam tou dobou mezi něma napáchal Ballestre, ale to je na jinou debatu.Takže nic proti Sennovi-je dobře mít svůj idol, jinak by se moc fandit nedalo, ale my víme prd jak by obstál např. vůči Clarkovi, nebo Fangiovi. Jejich současníci-myslím kolegovév F1 také žasli, co ti dva dokázali za volantem, takže, jak říkám, jsou to neřešitelné věci a to je možná dobře.

5 Likes

Já sice Laudovi začal fandit až když začal dělat poradce Mercedesu, ale jeho havárii i jeho rychlý návrat jsem prožíval velice silně. Však taky rok 1976 byl a možná dodnes je nejnapínavější který jsem zažil. Tehdy jsem fandil Jamesovi a byl jsem rád, že Niki Jamesovi přenechal titul.
Sice už to dnes neslýchám, ale hodně dlouho se některým řidičům říkalo, že jezdí jako Lauda.
Clarka ani Fangia jsem jezdit neviděl, proto by bylo ode mě hodně hloupé, kdybych se je snažil s někým porovnávat. Samozřejmě věřím, že byli jedineční piloti.

Tak v tom prípade Wolff má v obľube zamestnávať nuly v tíme, keďže by dal všetko za to aby za Mercedes jazdil Max. :wink:

1 Like

Wolff jen provokuje. I kdyz VER tvrdi ze kuzel v Miami srazil umyslne, ma to svuj ucinek.