Norris to opäť nezvládol: Spravil som priveľa chýb | Magazín F1 - F1online.sk

Sobota v Montreale ukázala, že kvalifikačné problémy Landa Norrisa ešte vôbec nie sú zažehnané. Pretekár McLarenu nezvládol tretiu časť kvalifikácie a do veľkej ceny vyštartuje až zo siedmeho miesta. Spytovať si svedomie mohol len on sám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204106/norris-to-opat-nezvladol-spravil-som-privela-chyb

musim smutne konstatovat ze Dajte to Oscarovi…

Ještě má spoustu času, bodově se to může velmi rychle otočit. Ovšem jako jo, loni ten závěr sezony jsem od něj bral tak že to nebylo dobrý ale přičítal jsem to spíše tomu že tam byla od začátku sezony nemalá bodová ztráta a prostě se to moc nevedlo, ale letos v tom zdá se uplně stejně pokračuje, a není to dobrý.

1 Like

Nevím, ale přijde mi, že Lando pod tlakem dělá hrozně chyb. Když si vezmu Piastriho, tak po Monaku zabral a Barca byla jeho bez problémů. Když se trápil všechny FP v Kanadě, tak zabral v Q a je 3. Je hranu, nerozhodilo ho to, tohle u Norrise nevidím

1 Like

Raději se o něm nebudu příliš rozepisovat, věděl jsem že Piastri ten krok kupředu letos udělá, no Lando, … prostě ta hlava.

2 Likes