Norris to dal na Alonsa, Sainz zažil 60 kôl trápenia | F1online.sk

Podobne ako Carlosa Sainza v Spa, aj Landa Norrisa teraz zradila pohonná jednotka Renault. Paradoxne, bol to čerstvý motor, ktorý mladý Brit nasadil tesne pred pretekmi. „Problémy prišli niekedy po dvadsiatom kole. Snažil som sa manažovať problém, no bolo to veľmi náročné. Na každej rovinke v každom kole som musel meniť na volante veľa nastavení. A potom sa motor zrazu vypol,“ povzdychol si Lando Norris. Ak sa túto pohonnú jednotku nepodarí „oživiť,“ je viac než reálne, že Norris už v Portugalsku prekročí povolený počet komponentov a dostane penalizáciu v podobe straty miest na štarte. Čiže tím z Wokingu má zarobené na ďalšie problémy. „Aj toto ma trápi. Nie sme si istí, aké rozsiahle je poškodenie motora. Nestavia nás to však do dobrej pozície, zvlášť potom, ako sa možno zničila tretia pohonná jednotka v sezóne. Je to však mimo mojej a našej kontroly.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13244/norris-to-dal-na-alonsa-sainz-zazil-60-kol-trapenia

Chudák Norris, jel dobrý závod. Možná že by potrápil i Ricciarda. Ale kdo by nechtěl to tetování pro Cyrila ne? :smiley:

1 lajk

Som fakt zvedavý kto dá to tretie miesto v PK.

Obávam sa, že teraz začne v McLarene nekonečná motorová mizéria ako sa to dialo v Torro Roso :frowning:

Dirty games od Cyrila?