Norris tentoraz nedoplatil na chyby: Musel som sa držať na 99 percentách | Magazín F1 - F1online.sk

Keď nám réžia v úvode druhého stintu ponúkla záber na Landa Norrisa, ktorý na výjazde z dvanástej zákruty vyšiel zadným kolesom do štrku, mnohým sa pred očami premietali obrázky z Belgicka. Inžinier ho okamžite upokojoval a vyzýval, aby sa koncentroval, pretože takéto chyby si nemohol dovoliť. Keby ich bolo viac, Oscar Piastri by sa nalepil na jeho zadné krídlo ešte skôr, a to by Norrisa mohlo kruto mrzieť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210306/norris-tentoraz-nedoplatil-na-chyby-musel-som-sa-drzat-na-99-percentach

prijemne mat auto, s ktorym na tych 100% ist nemusis :slight_smile:

1 Like

Tá jeho frajerka, čo ju tam oblizoval, má koľko, 15?
Ale pekne tam fňukal celé preteky, Barbie…

Je paradoxné, že vlastnou neschopnosťou po štarte sa dostal na výhodnejšiu stratégiu a nakoniec vyhral.

6 Likes

Povedzme to priamo: pri rovnakej stratégii prvej štvorice by dnes Lando nebol na pódiu.

2 Likes

zas ťa mamka zavrela v detskej izbe a potrebuješ si vybiť frustráciu?

4 Likes

Tak to si pekne vystihol👍

Taktika, Lando to mal premyslené :smiley:

Doslova je to štvorlístok na gride. On asi celý život jedol iba štvorlístky. ■■■■■■ štart a kvôli tomu získa lepšiu stratégiu. Toto je fakt sranda. Ale tak to k formule patrí a potrebuješ to štastie tiež. Viz Leclerc, ten môže urobiť doslova všetko perfektne, mať pace, viesť do polovice závodu a skončiť 42,5s od P1 na konci…

1 Like

lando super jazda. ked sa v polke zavodu oscar rozhodoval, koho pokryt, myslim ze prvy raz vravel leclerka, cudoval som sa, ze nechce ist na sampionat. na landa to hrali az ked lec odpadol. mozno keby sa na neho pripravovali od zaciatku, mal by ku koncu lepsie gumy a dal by to.

takze nemyslim ze to bolo len stastie alebo tak, bolo tam vela strategickych veci, ale zas nie kazdy to vidi. po dlhom case konecne gp, kedy sme poslednych 5 kol sedeli vystreti na stolickach ze ako to skonci.

2 Likes

Vyhral vobec Norris s Piastrim aspon jeden priamy suboj? Ak ho porazi tak je to vzdy cez strategiu, alebo Piastriho smolu.

Naposledy priamo súboj skončil DNF Landom. Lando má super rýchlosť atd ale vo W2W je katastrofálny. Súboj 2021 by nedal, že vôbec.