Vedenie Formuly 1 pred víkendom v Miami predstavilo celý balík noviniek, ktoré mali minimalizovať nenávidené plachtenie, supernabíjanie, obrovské rýchlostné rozdiely a fakt, že v kvalifikácii na to piloti nemohli naplno zatlačiť. Podľa Landa Norrisa sa situácia trochu zlepšila, ale od ideálu to má stále ďaleko.
Ja nerozumiem, prečo o tom rozhoduje softvér. Prečo nemáme boost tlačidlo, s ktorým by si pilot energiu z batérií nadávkoval manuálne?
Myslel som, že auto má riadiť pilot. V tom prípade by navyše bolo jedno či mám 5 kw alebo 50 kw na jedno kolo. Proste ju piloti minú pri výjazdoch zo zákrut alebo pri predbiehaní, ako to bolo s KERS.
no nestazuju sa len ti, čo su vzadu… kazdy vidi, že s tymto “pretekanim” je niečo elementárne zle, teda okrem russella, podla neho je vsetko fantasticke, uvidime ako pojde dalej, ak ho kimi zo 2 krat este porazi, tak uz bude nervozny, a som zvedavy potom na tie rozhovory, alebo ak ho zacne biť mclaren a red bull (ferrari s tym “motorom” ho biť nezačne, nema narok)