Norris stále nie je spokojný: To sa nedá napraviť, musíme sa zbaviť batérií | Magazín F1 - F1online.sk

Vedenie Formuly 1 pred víkendom v Miami predstavilo celý balík noviniek, ktoré mali minimalizovať nenávidené plachtenie, supernabíjanie, obrovské rýchlostné rozdiely a fakt, že v kvalifikácii na to piloti nemohli naplno zatlačiť. Podľa Landa Norrisa sa situácia trochu zlepšila, ale od ideálu to má stále ďaleko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232816/norris-stale-nie-je-spokojny-to-sa-neda-napravit-musime-sa-zbavit-baterii

Poprosil by som reakciu udatnych baterkovych bojovnikov z FIA.

Ja nerozumiem, prečo o tom rozhoduje softvér. Prečo nemáme boost tlačidlo, s ktorým by si pilot energiu z batérií nadávkoval manuálne?

Myslel som, že auto má riadiť pilot. V tom prípade by navyše bolo jedno či mám 5 kw alebo 50 kw na jedno kolo. Proste ju piloti minú pri výjazdoch zo zákrut alebo pri predbiehaní, ako to bolo s KERS.

Práveže majú tlačidlo Boost na zvýšenie využívania energie a tiež aj tlačidlo na zníženie a rekuperáciu energie.

Keby bojoval o vitazstva tak by spieval inu pesnicku.

Však o něj v Miami bojoval, ne?

3 lajkov

Montoya mlci? :smiling_face_with_sunglasses:

3 lajkov

Helmutko VC nepozera :slight_smile:

Kazdopadne Lando uz nema “zakaz” takto sa vyjadrovat? :sweat_smile:

4 lajkov

No ten dostane od Pabla bídu. Ja jaj. :grimacing:

1 lajk

Lando není Max, Montoya bude držet hubu. Kdyby kritizoval idol dívek, poškodil by Liberty.

2 lajkov

Monty uz nakupuje lepiacu pasku.

no ved to, no ved to…

Keby bol vo vedení F1 Montoya, tak Norris túto sezónu dojazdil.

no nestazuju sa len ti, čo su vzadu… kazdy vidi, že s tymto “pretekanim” je niečo elementárne zle, teda okrem russella, podla neho je vsetko fantasticke, uvidime ako pojde dalej, ak ho kimi zo 2 krat este porazi, tak uz bude nervozny, a som zvedavy potom na tie rozhovory, alebo ak ho zacne biť mclaren a red bull (ferrari s tym “motorom” ho biť nezačne, nema narok)

2 lajkov

Může být. Škoda, zajímala by mě reakce Browna. :grin:

Zahrajú golf a dobre bude :smiley:

1 lajk

Nebo tak. :grinning_face:. Ale spíš si myslím, že kdyby se Pablo opřel do Landa, tak mu Zak vypraší kožich.

Jinak rád tě vidím. Docela se ti ten tvůj zlepšuje. Skoda, ale stejně gratulace. :+1:

3 lajkov