Norris: Som komplexnejší jazdec než kedykoľvek predtým | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris dlhodobo patril k najoceňovanejším talentom sveta motoristických pretekov. Už ako chalan bol považovaný za budúcu hviezdu a tento status potvrdzoval aj po príchode do Formuly 1, hoci na vlastnej koži pocítil, že na tejto úrovni je to oveľa náročnejšie. Ako však sám pripomína, s pribúdajúcimi skúsenosťami sa z vás stáva komplexnejší jazdec.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211008/norris-som-komplexnejsi-jazdec-nez-kedykolvek-predtym

Najlepší jazdci na svete :+1: :rofl: som komplexnejší :rofl: :rofl: :rofl: :+1: :+1: :+1: Fakt teda konečne viem kto sú najlepší jazdci, áno ale zabudol že tích mocných a bohatých sveta ktorých schová do vrecka hoc ktorý jazdec z WRC. Mám rád tieto samochvály. Tá doba kedy boli najlepší jazdci v F1 je už pekné desaťročia dávno preč. Ale tak aspoň som sa zasmial

Norris je slabej jak rakouskej čaj. Poslední závody měl jen neskutečný štěstí. Piastri mu ukončí kariéru. Z mého pohledu je Noriss takový trochu lepší béčko.

naozaj? :rofl: Sebastien Loeb jazdil napr. GT3 a bol tam nanajvýš nadpriemerný,žiadny superman a tí piloti,čo tam jazdia sú dosť pod úroveň pilotov F1…rally a F1 sú úplne odlišné spôsobom jazdy a porovnávať pilotov sa jednoducho nedá…veľmi sa smejem,keď čítam tieto detské žvásty…

2 Likes

jasné máš pravdu ty to vieš si v tom dobrý a zbehlí vieš presne ako je kto na tom a prečo. Moja pointa bola v tom že dnes sú tam platené ale až moc dobre vycvičené decká z vrstiev ktoré majú na to aby si mohli dovoliť tak drahý šport, nie sú to žiadne abstraktné talenty. Chápeš smejo ? A napísať starému dedovi, že detské žvásty no tak to pr . pepku sledujem to dáke desaťročia cca 55 r a ty mi asi ťažko zmeníš mienku ako a kam sa dostali postupne jazdci. : Aj ten najväčší dnešný talent je v porovnaní s talentami z minulosti len bez talentu. Dnes sú to super vycvičený a pripravovaný a hlavne menej talentovaný jazdci. Nie su najhorší ale nikto mi tu nebude vravieť že sú to najlepší jazdci na svete . To je jednoducho blbosť. Ak sa chceš vadiť a či polemizovať alebo urážať ma,tak ani nečítaj čo píšem. Nemám na to ani čas ani náladu na hlúpe argumenty typu : decké žvásty.

:joy: :joy: :joy:

:rofl: :rofl: :rofl:

sledujem formulu od r 1974,to som už mal tiež pár rokov života za sebou…ale starneme a meníme sa…nik nehovorí,že sú najlepší na svete,ale napísať,že ich do vrecka strčí hociktorý jazdec z WRC je úplne mimo…formula teraz a pred čojaviem za časov Nikiho Laudu je niečo neporovnateľné…James Hunt by si nemohol dovoliť žúrovať do noci a potom nastúpiť na pretek,lebo by bol s odstupom posledný…treba na tento šport pozerať komplexne a nepísať unáhlené súdy…pekný večer…

4 Likes

Takýto mám názor na McL a Norrisa

2 Likes