Norris si podal aj Strolla: U nás bodujú obaja jazdci | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris sa nám pomaly ale isto vymyká z tábora pilotov presadzujúcich politickú korektnosť pri vyjadreniach. Tábor pretekárov, ktorí si z jeho strany vypočuli nejakú tú ironickú či jedovatú poznámku, sa po víkende v Suzuke rozšíril o Lanca Strolla.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112063/norris-si-podal-aj-strolla-u-nas-boduju-obaja-jazdci

Podal? Však řekl to co vidí a ví všichni

4 Likes

„…strácame na víťazstvo nejakých osemnásť alebo devätnásť sekúnd. Som hrdý na všetkých…,“ dodal britský pretekár.

:sunglasses:

Zase Pavlíkov klikací článok vcelku o houne :roll_eyes:

Jednak neřekl nic bůhvíjak ostrého nebo jedovatého, jednak v současném postavení je McLaren ve dvojnásobné výhodě. Je rozdíl, jestli dva jezdci sbírají řekněme 6 - 12 (ne-li víc) bodů nebo 1 - 4 body. Pro Aston byl problém, že Lance nevozil dost bodů, když měli druhé auto, teď, pokud se zase nedotáhnou, je to sice ne úplně jedno, ale skoro jedno.

2 Likes

Autor clanku sa da oznacit za domyslaveho, Norris nikde Strolla nemenoval, povedal to vseobecne na ine teamy. Dokonale splna kriteria domyslavosti, aspon podla novo nastaveneho “kodexu” tohto fora…

4 Likes

To máš pravdu.
Jste stejně domýšliví jako autor. :slightly_smiling_face:

Autor používá Rajchluv přístup no

Som zvedavý na Norrisa až ho Piastri začne porážať. To už asi nebude chrliť chvalospevy ako sa posúvajú ako tím a podobne.

No, on už je teď poněkud podrážděný, když je Piastri před ním, ale ten zatím poslouchá tým a je zdvořilý. Je ale pravda, že v druhé polovině závodu vždycky nějak ztrácí tempo, na rozdíl od Norrise.

Jasný nováčik Piastri,musí sa oťukať a nájsť pôdu pod nohami. Ako vravíš zatiaľ poslúcha, ale už začína vystrkovať rôžky. Po Japonsku bolo to sklamanie z porážky od Norrisa viditeľné aj napriek prvému pódiu. Ale to je mentalita víťazov podľa mňa. Norris mi je momentálne neskutočne protivný, takže dúfam, že mu mladý da na frak čoskoro.

No všiml jsem si, že na to, že to bylo první pódium ve F1 v kariéře, tak se tvářil, jak kdyby mu uletěly včely. Ve vysílačce ticho. Dost mě to překvapilo. Norrise se mu vůbec pouštět nechtělo, ale v cíli byl o hodně dřív, takže to moc nechápu